top of page

Tervetuloa Eveliina Holm!

Updated: Nov 26, 2019

Innokkaana esittelemme uusimman opettajalisäyksemme Eveliina Holmin. Eve on tullut meille tutuksi BAY Helsinki -studiolla, jossa Sonja ja Hanna ovat ohjanneet parin vuoden ajan kuluttajille suunnattuja tunteja. Evellä on super mielenkiintoinen ja monipuolinen osaamistausta - joogan ohjaamisen lisäksi hän on kouluttautunut mm. Mindfulness MBSR-ohjaajaksi ja Ayurveda-elämäntapaohjaajaksi. Joogakoulutuksensa hän on käynyt Authentic Flow Triben kautta - sekä 200h RYT, että The Alchemist 100h koulutuksen.


Eveliina on opettajana selkeä, arvostava ja huumorintajuinen. Hän nauttii hitaudesta ja vapaudesta. Hän kehottaa oppilaitaan uteliaisuuteen, armollisuuteen, sallivuuteen ja sen hetkisten rajojen tutkimiseen sekä kunnioittamiseen. Eveliinan tavoite on luoda tilaa, jossa jokainen voi ottaa yhteyttä itseensä ja sitä kautta kaikkiin ja kaikkeen muuhunkin.

Eveliina on ohjannut joogaa sekä meditaatiota useilla eri joogastudioilla, yrityksissä ja muissa organisaatioissa. Hän muistuttaa joogaan lähteviä ensikertalaisia siitä, että joogatunnilla ei voi onnistua tai epäonnistua, olla huono tai hyvä.


Sydämellisesti tervetuloa osaksi VIRTA-tiimiä Eveliina!


Lisää Eveliinasta täällä.


P.S. Jos organisaatiotanne kiinnostaa tuoda Mindfulness osaksi ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia ja oman mielen syvempää ymmärrystä, niin nyt siihen on kauttamme loistava tilaisuus! Mindfulness-palveluiden kokeilun voi aloittaa joko näytetunnilla, tai suoraan kurssimuotoisesti.


Comments


bottom of page