top of page

Tervetuloa Catarina Böckerman!
Ylpeänä ja innokkaana tulevasta toivotamme tervetulleeksi VIRTA-tiimiin Catarina Böckermanin. Tutustuimme Catarinaan tänä syksynä, kun Cata ja Sonja osuivat pariin otteeseen vierekkäisille reformer-laitteille lempipaikassamme BAY Helsingissä. Julia Oraviston esitteleminä Cata ja Sonja uppoutuivat pitkiin keskusteluihin joogasta ja elämästä, ja he jäivät toistensa mieleen.

Cata ja Hanna puolestaan olivat tiedostaneet ja hymyilleet toisilleen Punavuoren kaduilla jo jonkin aikaa, kunnes Sonja kertoi Hannalle löytäneensä täydennyksen Opettajat -tiimiin, jos Cata niin haluaisi.


Catarina on valmistunut RYT200 joogaopettajaksi The Practise -koulussa Balilla. Hän on intohimoinen luonnon ja kehon syklien opiskelija ja jakaa tietämystään eri muodoissa. Catasta kuulette vielä myös muun kuin joogan osalta! Lue lisää Catarinasta täältä.

Uskomme intuitioon ja siihen ettei asiat tapahdu sattumalta, ja nyt onnekkaana saammekin kutsua Cataa VIRTA Opettajaksi. Cata ohjaa ensitöikseen 6 kerran joogakurssin asiakkaallemme Elite Varainhoidolle.


Sydämmellisesti tervetuloa Cata <3Comments


bottom of page