top of page

Ravinnon ja jaksamisen asiantuntija Leeni Viio

Ihania uutisia! ✨


Jokainen VIRTA Asiantuntija tarjoaa asiakkaillemme uusia näkökulmia hyvinvointiin, kukin uniikilla ja kannustavalla tavallaan. Ylpeänä esittelemme tuoreimman Asiantuntijamme, Leeni Viion.


Olemme seuranneet Leeniä jo pidemmän aikaa ja vakuuttuneet hänen asiantuntijuudestaan ja innostavasta tavasta tuoda näkemyksiään esille. Leeni jakaa sosiaalisen median kanavillaan ja blogissaan päivittäin kullanarvoisia näkökulmia erityisesti ravintoon, jaksamiseen ja omien energiatasojen tunnistamiseen ja säätelyyn. Leeni on mm. luonut Taltuta makeanhimosi -kurssin, joka on auttanut lukemattomia ihmisiä vapauttamaan haitallisia ajatus- ja käyttäytymismalleja ruokaan liittyen.Leeni on hyvinvointi- ja ravintovalmentaja, sosiologian VTM, funktionaalisen treenin ohjaaja ja tuleva ravintoterapeutti. Luennoissaan Leeni yhdistää ajankohtaisen tutkimustiedon käytännön ratkaisuihin ja oivalluttaviin esimerkkeihin. Leeni tekee työtään suurella sydämellä, ja hän tietää myös omakohtaisesti, kuinka helposti väsymys, kiire ja stressi voivat viedä mennessään. Leeni teki itse merkittävän elämäntapamuutoksen kärsittyään vuosia sokerikoukusta, unettomuudesta, suolistovaivoista ja ylisuorittamisesta. Henkilökohtainen muutostarina ja asiakastyön tuoma käytännön kokemus tuovat luentojen teemoja lähelle kuulijaa ja konkretisoivat tieteellisiä tutkimustuloksia.


Sydämellisesti tervetuloa Asiantuntijaksi VIRTA-tiimiin, Leeni! 💛 Olettehan yhteydessä, jos haluatte Leenin organisaationne tueksi ja inspiraatioksi - kerromme hänen luennoimista teemoista mielellämme lisää. Takaamme, ettette poistu tyhjin käsin!Comments


bottom of page