top of page

Prework -aamujoogaa Töölönlahdella


“Töölönlahden aamujooga on täydellinen aloitus päivälle!  Ihana tapa herätä kun aurinko paistaa kasvoille ja linnut laulaa. Amphi on loistava paikka pitää tunnit kun saa omaa rauhaa ja on kuitenkin ihan keskustassa.


Yleensä minulla on vaikeaa herätä, mutta aamujooga on auttanut väsymykseen. Tuntuu myös, että kroppa on notkeampi sekä vahvempi aamuisin. Aamujooga auttaa keskittymiseen ja kehittää hyvän balanssin koko päivälle. Toivon, että jatketaan tätä:)” - Fiona


Alkukesän aurinkoiset ja lämpimät ilmat kutsuivat joogaamaan ulkona. Siirsimme asiakkaamme viikottaisen ulkojoogan Töölönlahden Amfiteatterille, joka osoittautui mitä upeimmaksi miljööksi aamujoogalle. Puisella alustalla on nautinnollista joogata, sillä paikka on myös suojainen tuulelta.
Halusimmekin pitää myös kaikille avoimen Prework-joogasession. 7:30-8:30 jooga oli virkistävä ja päivään valmistava piristysruiske, josta oli hyvä jatkaa matkaa työpäivän pariin. Jatkamme herättäviä aamujoogia Töölönlahdella elokuussa - stay tuned!


“Pre work -jooga Töölönlahdella oli antoisa päivän aloitus - avaavat, toisiinsa sulavat joogaliikkeet aamuauringon alla antoivat keholle energiaa uuteen päivään.”


Comments


bottom of page