top of page

Case Vaisala: "Paras kokemus miesmuistiin"

Updated: Dec 17, 2019

Pääsimme tarjoamaan toistamiseen tänä syksynä palveluitamme Vaisalalle - tällä kertaa Relax Yo'self -meditaatioiden muodossa. Kaikki halukkaat pääsivät kokeilemaan 12 minuutin ohjattua rentoutumista, päivän aikana valitsemanaan ajankohtana. Monipuoliseen settiin kuului niska-hartiaseutua avaavia liikkeitä, hengitysharjoituksia ja mielikuvaharjoituksia. Tavoitteenamme oli esitellä erilaisia meditaatioharjoituksia ja näyttää kuinka kivaa ja helppoa meditaatio voikaan olla.


Oli hienoa huomata kuinka osallistujien fyysinen olotila muuttui silminnähden tuon 12 minuutin aikana. Kiire ja hektisyys saattavat välillä ottaa täysin vallan ja usein tuntuukin, että ei ole aikaa pysähtyä. Silloin kuitenkin lyhyen ajan itselleen ottaminen olisi kaikkein tärkeintä. Lyhyenkin meditaatioharjoituksen jälkeen fokus tekemiseen parantuu ja kaiken saa tehtyä rauhallisemmin sekä laadukkaammin. Saimmekin osallistujilta ihanaa palautetta siitä, kuinka hyvältä meditaatio tuntui fyysisesti ja psyykkisesti. Yksi ensimmäistä kertaa meditaatiota kokeillut mieshenkilö kertoi kokemuksen olleen paras miesmuistiin.

Aiommekin tuoda näitä lyhyempiäkin meditaatioita asiakkaillemme vielä enemmän ensi vuonna. Esimerkiksi 10-15 minuutin ohjattu rentoutuminen sopii loistavasti osaksi kokousta tai mitä tahansa tiimipäivää.


Kiinnostaisiko kokeilla? Ole yhteydessä: hanna@virtawellbeing.com

Comments


bottom of page