top of page

Miten teillä tuetaan henkilöstön jaksamista joulun alla?

Onko tulevat viikot teidänkin alalla vuoden kiireisimpiä sesonkeja?


Henkilöstön paineensietokykyä sekä henkistä ja fyysistä jaksamista koetellaan erityisesti kiireisinä aikoina. Aikaa itsestään huolehtimiselle on vähän, jolloin mikrohetket siihen ovatkin kullanarvoisia.


Olemme kehittäneet huippukonseptin henkilöstön hyvinvoinnin tueksi intensiivisenä ajanjaksona. VIRTA Hetki on 30-60 sekunnin pituinen video yhdistäen 1-3 harjoitusta, jotka vetreyttävät kehoa ja mieltä. Teemoina on mm. kehon avaus & verryttely, virkistävät ja rauhoittavat hengitysharjoitukset sekä mindfulness. Harjoitukset tehdään työvaatteissa. Videoista saa hyödyn irti, kun ne laitetaan pyörimään taukotilan näytölle ja jaetaan vaikka tiimien Whatsapp-ryhmiin.


Tarjoamme 10 videon VIRTA Hetki pakettia hintaan 1299€ + alv. Tämä on helppo ja matalan kynnyksen investointi yritykselle, jolla on kauaskantoiset hyödyt ihmisten hyvinvoinnin kautta. Miltä tämä kuulostaa? Kerromme mielelläni lisää ja asiakaskokemuksista. Uskomme vahvasti, että satsaus kannattaa. Lue lisää ja katso esimerkkivideo täältä.
Kommentare


bottom of page