top of page

Mitä on VIRTA-jooga lapsille?


VIRTA joogatunnilla tehdään yksinkertaisia tietoisen läsnäolon harjoituksia, hengityksen havainnointia, helppoja joogaliikkeitä ja rentoutumista - kuitenkin huomioiden osallistujien ikä ja keskittymiskyky. Teemoja käsitellään leikinomaisesti ja lapsille räätälöidyllä tavalla. Jooga ei ole maailmankatsomukseen sitoutunutta, ja sopii kaikille lapsille heidän taustastaan riippumatta.


Joogaosio rakentuu joogasadun ympärille, jossa teemana voi olla esim. avaruus, viidakko, eläintarha jne. Joogaliikkeet ovat yksinkertaisia ja hauskoja sekä sopivat jokaiselle lapselle. Käytämme lisäksi eri joogaleikkejä, jotka tukevat oppimista. Tietoisuusharjoitusten aikana käytämme eri aisteja ja tullaan tietoiseksi omasta kehosta, mielen voimasta ja mitä ympärillämme tapahtuu. Hengityksen havannoinnissa tulemme tietoiseksi hengityksestämme ja kuinka tämä liikkuu eri osissa kehoamme. Jokaiseen tuntiin kuuluu alku- ja loppurentoutus, joka antaa lapselle hengähdyshetken muuten ehkä hyvinkin aktiiviseen viikkoon. Lapset pääsevät myöskin jakamaan "viikon mukavan asian", luoden positiivisen ilmapiirin heti alkuun.VIRTA Jooga Lapsille on yhteistyössä eri alan ammattilaisten kanssa kehitetty joogapalvelu perheen pienimmille ja nuorille. Tarkoituksena on herättää lapsen mielenkiinto joogaa kohtaan lempeällä tavalla.


Tarjoamme ala-asteikäisille palveluita eri muodoissa - joko koulupäivän aikana, tai iltapäiväkerhomuodossa, niin 1-2 -luokkalaisille kuin 3.-6. -luokkalaisille.

Ohjaajamme ovat koulutettuja ohjaamaan lapsille soveltuvaa joogaa ja tietoisuusharjoituksia turvallisesti. Räätälöimme palvelut teidän toivomustenne mukaisesti. Opetus on mahdollista suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi.


Tuodaanko lempeää joogaa sinunkin lasten kouluun tai tarhaan? Olethan yhteydessä, kerromme mielellään lisää ja rakennetaan yhdessä juuri teille sopiva konsepti.


041 5078796


Luodaan yhdessä edellytykset lapsesi kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille!


Комментарии


bottom of page