top of page

Mindfulness hyvinvoinnin työkaluna”Kokonaisvaltainen hyvinvointi on aina ollut lähellä sydäntäni – löysin mindfulness-meditaation etsiessäni keinoa ylläpitää henkistä hyvinvointiani jatko-opintojen ja työn aiheuttaman stressin keskellä. Mindfulnessista tuli minulle tärkeä työkalu tuoda jaksamista ja rauhaa hektiseen arkeen. Myös jooga on minulle tärkeä osa hyvinvointia. Mielestäni parasta on se, miten nämä kaksi pystyy yhdistämään, jolloin ne täydentävät toisiaan todella hyvin. Jooga ja meditaatio ovat auttaneet minua löytämään itseni, sekä aina tukeneet minua tilanteesta toiseen. Meditaatio on ollut minulle ”safe place” mihin kääntyä, kun on ollut rankkaa, kun on täytynyt kerätä voimia tai aina kun olen halunnut kuunnella intuitiotani. Valmistuin Mindfulness-ohjaajaksi Mindfulness Center Sweden:istä ja huomasin heti sinne päästyäni, että olen löytänyt asian mikä tulee aina olemaan osa elämääni. Olen myös käynyt kurssin Mindfulness-Based Stress Reduction in Mind Body Medicine – A 7-Day Professional Training, mikä oli University of Massachusetts Medical School:in ja Center for Mindfulness Finland:in järjestämä. Se että saan jakaa muiden kanssa jotain mikä on ollut minulle niin tärkeää, on maailman parasta. Haluan, että muutkin saavat omaksua helpon työkalun mikä on aina käytettävissä, missä ja milloin tahansa kun sitä tarvitaan.” Tarjoamme nyt Fionan Mindfulness-ohjauksia asiakkaidemme satunnaisiin tai säännölisiin tarpeisiin, ole yhteydessä: hello@virtawellbeing.com
Comments


bottom of page