top of page

Miksi joogaa lapsille ja nuorille?


Vuonna 2020 haluamme tuoda joogan niin tarha- kuin alakouluikäisille lapsille helposti lähestyttävässä muodossa. Miksi lapsetkin tarvitsevat yksinkertaisia jooga- ja meditaatioharjoituksia arkeensa?Urbaani elämä voi olla hektistä ja stressaavaa niin vanhemmille kuin lapsille. Koulussa, kotona ja harrastuksissa koettu paine suoriutumisesta kuormittaa helposti lasta. Teknologian hallitsemassa maailmassa, voi yhteys itseen hukkua helposti jatkuviin aistiärsykkeisiin ja häiriötekijöihin. VIRTA Well-being tuo joogaa ja yksinkertaisia tietoisuusharjoituksia kouluihin ja tarhoihin lasten ja nuorten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja arjen tueksi.


Haluamme auttaa nyky-ajan lapsia ja nuoria saamaan jokapäiväistä arkea tasapainottavat ja kasvua tukevat eväät elämään. Joogalla ja tietoisuusharjoituksilla on tutkitusti positiivisia vaikutuksia lapsen itsetuntoon, sosiaalisiin taitoihin, keskittymiskykyyn sekä mielenterveyteen.

Uskomme, että jooga ja rentoutuminen edesauttaa hermoston kuormittumisen ennaltaehkäisemistä ja näyttäytyy rauhallisempina, onnellisempina, paremmin keskittyvinä ja hyvät sosiaaliset taidot omaavina lapsina. Kun lapsen tietoisuustaidot kehittyvät, vaikuttaa tämä positiivisesti  hänen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäksi koko perheeseen sekä kaikkiin muihin lapsen sosiaalisiin suhteisiin, nyt ja tulevaisuudessa.


Millaisia hyötyjä joogalla on?


Lapsille suunnatuista palveluista voit lukea täältä.


Kiinnostaako teidän tarhaa tai koulua tuoda joogakerho osaksi lasten viikkoa? Olethan yhteydessä, kerromme mielellään lisää ja suunnittelemme juuri teille sopivan konseptin!


+358 41 507 8796

Annette Tallberg, Head of Kids
Comments


bottom of page