Miksi joogaa lapsille ja nuorille?


Vuonna 2020 haluamme tuoda joogan niin tarha- kuin alakouluikäisille lapsille helposti lähestyttävässä muodossa. Miksi lapsetkin tarvitsevat yksinkertaisia jooga- ja meditaatioharjoituksia arkeensa?Urbaani elämä voi olla hektistä ja stressaavaa niin vanhemmille kuin lapsille. Koulussa, kotona ja harrastuksissa koettu paine suoriutumisesta kuormittaa helposti lasta. Teknologian hallitsemassa maailmassa, voi yhteys itseen hukkua helposti jatkuviin aistiärsykkeisiin ja häiriötekijöihin. VIRTA Well-being tuo joogaa ja yksinkertaisia tietoisuusharjoituksia kouluihin ja tarhoihin lasten ja nuorten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja arjen tueksi.


Haluamme auttaa nyky-ajan lapsia ja nuoria saamaan jokapäiväistä arkea tasapainottavat ja kasvua tukevat eväät elämään. Joogalla ja tietoisuusharjoituksilla on tutkitusti positiivisia vaikutuksia lapsen itsetuntoon, sosiaalisiin taitoihin, keskittymiskykyyn sekä mielenterveyteen.

Uskomme, että jooga ja rentoutuminen edesauttaa hermoston kuormittumisen ennaltaehkäisemistä ja näyttäytyy rauhallisempina, onnellisempina, paremmin keskittyvinä ja hyvät sosiaaliset taidot omaavina lapsina. Kun lapsen tietoisuustaidot kehittyvät, vaikuttaa tämä positiivisesti  hänen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäksi koko perheeseen sekä kaikkiin muihin lapsen sosiaalisiin suhteisiin, nyt ja tulevaisuudessa.


Millaisia hyötyjä joogalla on?


Lapsille suunnatuista palveluista voit lukea täältä.


Kiinnostaako teidän tarhaa tai koulua tuoda joogakerho osaksi lasten viikkoa? Olethan yhteydessä, kerromme mielellään lisää ja suunnittelemme juuri teille sopivan konseptin!


annette@virtawellbeing.com

+358 41 507 8796

Annette Tallberg, Head of Kids
ASIAKKAAMME

H.I.F.K

​​​YRITYKSET & URHEILIJAT:

Sonja Hannus 

+358 44 303 64 84

sonja@virtawellbeing.com

Hanna Toivakka 

+358 41 536 5022

hanna@virtawellbeing.com

KOULUT & PÄIVÄKODIT: 

Annette Tallberg 

annette@virtawellbeing.com

+358 41 507 8796

<script> (function(){ window.ldfdr = window.ldfdr || {}; (function(d, s, ss, fs){ fs = d.getElementsByTagName(s)[0]; function ce(src){ var cs = d.createElement(s); cs.src = src; setTimeout(function(){fs.parentNode.insertBefore(cs,fs)}, 1); } ce(ss); })(document, 'script', 'https://sc.lfeeder.com/lftracker_v1_JMvZ8gkGwLM82pOd.js'); })(); </script>

2020 ALL RIGHTS RESERVED. VIRTA Well-being Oy