top of page

Lasten oikeuksien päivä 18.11.2020


Vietämme parhaillaan lasten oikeuksien viikkoa ja tänään perjantaina 18.11.2020 Lasten oikeuksien päivää. Tänä vuonna teemana on lasten tulevaisuus. Teema on meille VIRTA Well-beingillä hyvin tärkeä, sillä haluamme luoda palveluidemme kautta edellytykset lasten kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille; nyt ja tulevaisuudessa.


Tämä vuosi on ollut poikkeuksellinen sekä aikuisille, että lapsille. Maailma jossa elämme tällä hetkellä kuormittaa jaksamistamme mahdollisesti monelle täysin uudella tavalla. Myös lapset voivat kokea ahdistusta ja pelkoa. Joogan ja tietoisuustaitojen avulla lapsi oppii rentoutumaan ja rauhoittumaan. Rauhoittuminen on yksi tärkeimmistä elämäntaidoista. Kyky rauhoittua ja itsesäädellä rakentaa voimavaroja, palauttaa ja myös vahvistaa yhteyttä itseen. Jokaisella lapsella on oikeus juuri tähän yhteyteen itsensä, yhteisön ja luonnon kanssa. Lasten oikeudet on meidän aikuisten velvollisuuksia.

On myös tärkeää luoda lapsille ympäristö, jossa he tuntevat oman riittävyyden. Lapset ovat täydellisiä juuri sellaisena kuin ovat! Me aikuiset voimme rohkaista lapsia unelmoimaan ja antaa eväitä oman näköisen tulevaisuuden rakentamiseen. Koemme tärkeäksi, että jokainen lapsi uskaltaa unelmoida tulevaisuudesta, etenkin tämän poikkeuksellisen vuoden jälkeen.


Tapahtuipa maailmassa mitä vain, olkaamme lasten puolella tänään, huomenna ja aina!


Tutustu lapsille suunnattuun joogan verkkokurssiin täällä:
Comments


bottom of page