top of page

Kuvauspäivän kuliseissa

Updated: Feb 5, 2018
Eräs tärkeä tehtävä Afrikan matkallamme on ollut markkinointi- ja viestintämateriaalin tuottaminen loppuvuotta varten. Keskiviikkona meillä oli intensiivinen kuvauspäivä. Kuvasimme sekä aamulla että illalla, useissa eri lokaatioissa ympäri Kapkaupunkia. Päivä alkoi aamun sarastaessa ja loppui auringonlaskun koittaessa.

Ensimmäinen valokuvaajamme Shane Burnell vei meidät ensin kotimme läheltä löytyvälle upealle merialtaalle. Paikallisten kanssa on kivaa kuvata, sillä he tietävät paikalliset helmet - ja tututkin paikat voivat näyttäytyä täysin eri tavalla kellonajasta eli ihmisten määrästä riippuen. Aikainen aamu olikin hyvä aika kuvata kyseisellä altaalla. Seuraavaksi siirryimme upealle näköalapaikalle. Tippahan siinä meinasi tulla linssiin joogatessa rakkaan Kapkaupungin yllä, meren ympäröimänä ja Lions Headin vierellä.

Iltapäivällä aloitimme seuraavat kuvaukset toisen lahjakkaan valokuvaajan Anna Dabrowskan kanssa. Aloitimme tuuliselta Hout Bayn rannalta ja siirryimme Fresnayen metsään. Auringon laskiessa oli olo molemmilla aika kaikkensa antanut mutta onnellinen. Meille tärkeistä aihealueista viestiminen sekä palveluidemme markkinointi on tärkeä osa yrityksemme toimintaa. Saimme näistä yhden päivän aikana tehdyistä kuvauksista tunnelmaamme välittävää visuaalista materiaalia enemmän kun uskalsi toivoa.

Meitä ei lainkaan haittaa että toistaiseksi teemme suurimman osan yrityksemme toimintaan liittyvistä toiminnasta itse, oli kyse strategiasta, luovasta puolesta, hallinnosta, viestinnästä tai mallina toimisesta. VIRTA Well-being on ja tulee aina olemaan meidän näköinen - toivottavasti päivän ja viime viikkojen hyvä fiilis välittyy videosta! 📷Comments


bottom of page