top of page

Kiitos 2021 ja katse tulevaan

Updated: Aug 24, 2022

Kiitollisena kohti uutta vuotta! Vuonna 2021 saimme toteuttaa monimuotoisia hyvinvointia edistäviä projekteja kymmenille yrityksille. Asiakkaiden toiveissa ja tarpeissa näkyi niin kehon kuin mielen hyvinvointia tukevat palvelut, joita toteutimme niin etänä kuin paikan päällä. Merkittävänä uutena veturina on VIRTA Mindfulness -kurssit ja yksittäistilaisuudet, joiden kysyntä kasvoi suuresti.


Tulevana vuonna tarjonnassamme tulee näkymään lyhyet ja helpot, työvaatteissa tehtävät VIRTA Break harjoitukset live-streamina. Ne saavat inspiraationsa joogasta ja pilateksesta, soveltuen ihan jokaiselle. Iloiten esittelemme myös 1 min mittaiset VIRTA HETKET -videot, joita voi tehdä milloin tahansa, missä tahansa. VIRTA Mindfulnessin kysyntä tulee varmasti vain kasvamaan.


Kiitos asiakkaamme, teidän takia olemme olemassa ja tiedämme tekevämme tärkeää työtä. Kiitos myös upeille VIRTA Ohjaajille, luennoitsijoillemme ja yhteistyökumppaneillemme! Olette kultaa.


Meillä on tunne, että vuosi 2022 tulee olemaan jotain täysin uutta ja ihmeellistä! Ihanaa uutta vuotta Sinulle ja kiitos, että olet mukana matkassamme! 💙

Comments


bottom of page