top of page

Kiitos 2018!Intensiivisen vuoden jälkeen olemme kiitollisena käyttäneet hieman aikaa sen reflektoimiseen, mitä kaikkea 2018 pitikään sisällään. VIRTA Well-beingin ensimmäinen vuosi oli HUIKEA! Pääsimme luomaan laajemman asiakasverkoston kuin osasimme vuoden alussa edes unelmoida. Vuosi on ollut täynnä kauniita kohtaamisia, tärkeitä oppeja ja onnistumisen tunteita.


On ollut mahtavaa todistaa organisaatioiden halua kehittää ihmisten hyvinvointia, heidän avointa suhtautumisensa palveluitamme kohtaan ja saada positiivista palautetta joogatunneista sekä ohjatuista meditaatioista. Olemme saaneet lukemattomia varmistuksia siitä, että olemme oikealla asialla.

Vuoden alussa kirjoitimme ylös toiveemme siitä, että voisimme työllistää muita. 2018 aikana tarjosimme lukemattomia merkityksellisiä työtehtäviä kasvaneelle tiimillemme, itsemme lisäksi. Olemme myös verkostoituneet upeiden asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, joiden kanssa toivomme jatkavamme entistä laajemmin yhteistyötä ensi vuonna.


Sydämemme on täynnä kiitollisuutta. Kiitos teille, jotka olette olleet matkassamme mukana tähän asti. 2019, we are ready for you! Toivotamme upeaa, antoisaa ja hyvinvoivaa uutta vuotta teille kaikille!


x Sonja & Hanna


Comentarios


bottom of page