top of page

Tuodaan yhdessä jooga toimistollenne!

Updated: Feb 5, 2020


Syyskuusta 2017 alkaen olemme tuoneet joogaa jo lähes 50:n organisaation henkilöstön hyvinvoinnin tueksi. Kätevästi toimistolle tuotu, säännöllinen joogakurssi on vakiintunut osaksi lukuisien asiakkaidemme organisaatiokulttuuria - ja työntekijät kiittävät!


Miksi joogaa?


Jooga sopii kaikille ja siitä voi hyötyä ihan jokainen - sukupuolesta, iästä, kunnosta tai kokemuksesta riippumatta. Jos kuvittelet, että voidaksesi joogata sinun tulisi olla valmiiksi notkea, on aika karistaa harhaluulot pois. Tunnit on suunniteltu palauttamaan istumatyöskentelystä aiheutuvista epätasapainotiloista. Voit odottaa lähteväsi aiempaa energisoituneempana, mieli tyynenä ja valppaampana, kehon aistit hereillä ja hengitys kulkien aiempaa vapaammin. Unen laatu sekä keskittymiskyky usein syvenevät.


Kehon tasapaino, voima ja liikkuvuus lisääntyy kerta kerralta. Jooga auttaa kiputiloihin kuten päänsärkyyn ja selkäkipuihin sekä väsymyksen ja uupumuksen tunteisiin. Joogamatolla saavutetut hyödyt siirtyvät maton ulkopuolelle arkeen. Keskittyminen ja priorisointikyky tehostuu, positiiviset ajatukset ja tunteet vahvistuvat. Joogan fyysisiä hyötyjä ovat mm. kehon syvien lihaksien vahvistuminen, tasapainon kehittyminen sekä uuden tilan luominen eli notkistuminen. Jooga on mitä parasta lääkettä stressiin ja hengähdyshetki kiireisen arjen keskellä.


VIRTA-jooga on yhdistelmä lempeän virtaavaa flowta sekä pidempiä yin-pohjaisia asentoja. Jooga aloitetaan rentoutuksella, jonka myötä jatketaan lempeän dynaamiseen, kehon liikkuvuutta ja voimaa kehittävään sarjaan. Lopputunnista laskeudutaan pidempiin avaaviin asentoihin, jolloin mieli ja keho voivat viimeistään rauhoittua ja rentoutua. Tuntiin kuuluu nautinnollisia selkärangan kiertoliikkeitä, puhdistavia kiertoja, lempeitä taakse- ja eteentaivutuksia sekä lantion- ja niskahartiaseudun avaamista. Sarjat ovat yksinkertaisia ja sopivat aloittelijoille. Mieli kannustetaan tietoisen läsnäolon tilaan, jolloin joogaaja pääsee irtautumaan työhön liittyvistä ajatuksista ja palautumaan mielen kuormasta. Jooga tukee erinomaisesti muita lajeja ja ennaltaehkäisee stressin aiheuttamia kroonisia vaivoja ja kiputiloja.

Olisiko vuosi 2020 aika, kun tuomme VIRTA-joogan myös teidän työpaikalle? Olethan yhteydessä - kerromme mielellään lisää, ja teemme juuri teidän tarpeisiin sopivan tarjouksen.


Hanna Toivakka

+385 41 536 5022


tai


Sonja Hannus

+358 44 303 6484


bottom of page