top of page

Jääkiekkoa kansalle ja joogaa jääkiekkoilijoille!

Updated: Oct 17, 2019

Suuren suuri onnentoivotus Suomen jääkiekkomaajoukkueelle maailmanmestaruuden voitosta! On ilo huomata minkälaista tahtoa, periksiantamattomuutta ja positiivista energiaa nuorista leijonista löytyy. Upea esimerkki siitä mitä oikeanlanen asenne ja parhaimpaansa viritetty mieli saa aikaan.


Olemme saaneet seurata viimeisen vuoden ajan nuorten jääkiekkoilijoiden tahtoa ja tekemisen halua myös joogan opettamisen kautta. Olemme tarjonneet viikottaistaa joogaa Helsingin IFK:n A- ja B-junnuille. On ollut erittäin suuri ilo seurata pelaajien omistatuneisuutta ja kehittynyttä ymmärrystä siitä, miten tärkeää pelisuorituksien kannata on antaa kehon palautua, lisätä liikkuvuutta ja harjoittaa tasapainoa. Myös mielen saamat hyödyt on noteerattu, kun harjoituksen myötä myös keskittymiskyky paranee ja hermosto rauhoittuu.Kiitos upeasta yhteistyöstä HIFK ja kiitos upealle opettajallemme Hennalle, joka on viimeiset kuukaudet ohjannut joogaa sekä A-, että B-junnuille.


Uskomme, että jääkiekon saralla ja urheilussa yleensä on vielä paljon tilaa joogalle ja mielen harjoittamiselle yleisesti. Olethan siis yhteydessä, jos seurasi haluaa kokeilla urheilijoille suunnattuja palveluitamme.hanna@virtawellbeing.com / sonja@virtawellbeing.com

Comments


bottom of page