top of page

Hyvinvointipaketti viikottain sähköpostiin

Updated: Jun 15, 2021

Maanantaiaamuisin yritysasiakkaidemme sähköpostiin kilahtaa alkavan viikon hyvinvointipaketti, josta ammentaa hyvinvointia ohjatusti viikon jokaiselle päivällä lyhyiden ja helposti lähestyttävien harjoitteiden kautta.

VIRTA Weekly sisältää ohjatun taukoharjoituksen, meditaation sekä myöhemmin viikolla saapuvan jooga- tai pilatessession. Lisäksi viikon teemaa avataan kirjallisesti; muut elementit on rakennettu teeman ympärille. Erään asiakkaamme teema tällä viikolla on Riittävän ja laadukkaan unen tärkeys.


Alustalta löytyy myös edellisien viikkojen materiaali, joten niihin on helppo palata. Palvelun voi valita suomeksi tai englanniksi. Suosittelemme integroimaan hyvinvointihetket osaksi ihmisten päivää esim. kalenterikutsuin, mutta palvelu toimii mainiosti myös niille organisaatioille, joissa työajat- tai vuorot vaihtelevat runsaasti.

Lähdetäänkö yhdessä viemään henkilöstönne jaksamista ja energiatasoja uudelle ulottuvuudelle? Ethän epäröi olla yhteydessä, mietitään yhdessä juuri teidän organisaatiolle sopiva kokonaisuus!

Comments


bottom of page