top of page

Hyvinvoinnin vuosi 2019

Updated: Jan 7, 2019


VIRTA Well-being toivottaa sinulle ja työyhteisöllesi energistä, kokemus- ja kasvurikasta Uutta Vuotta! 2019 aikana tuomme entistä vahvemmalla VIRTA-kokoonpanolla sekä konsepteilla luovat hyvinvointipalvelut organisaatiollenne.


Mitä tarjoamme tänä vuonna?


VIRTA-joogakurssit yrityksille on ollut kiistatta kysytyin palvelumme alusta asti. Tuomme kurssimuodossa viikottaiset joogatunnit yrityksen tiloihin. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat mm. Accenture, Mercuri Urval, Borenius, EAB Group, TBWA, NewSec ja Osuuspankki. 

Retreat Yo’Self on tiimeille räätälöity hengähdys- ja virkistyshetki. Hemmotelkaa itseänne ja vetäytykää hetkeksi urbaanille hengähgyshetkelle jollekkin upeista yhteistyökumppaniemme tilosta joogan ja raikkaan aterian äärelle. Takaamme virkistyneen mielen ja kehon tiimillenne. Mm. Avance, KONE, Valor, McKinsey ja Aktia ovat antaneet meille mahdollisuuden hemmotella tiimejään. 


Tänä vuonna tuomme vahvemmin asiantuntijoidemme puheet organisaatiollenne. Rosa Nenonen puhuu positiivisen psykologian aiheista, jotka sopivat mainiosti organisaatioiden työkulttuurin vahvistamiseen ja motivaation kasvattamiseen. Annika Hannus vie työyhteisönne metsään oppimaan Suomen metsien tarjoamista helmistä - villiyrteistä ja marjoista. Elisabeth Ehrnrooth johdattelee tiiminne oman äänensä äärelle oppimaan kommunikaation valtavasta potentiaalista. 


photo: Anton Hentinen

Saammeko kunnian tuoda hyvinvointipalvelut organisaationne kulttuurin ja ihmisten hyvinvoinnin edistäjäksi?


Yhteydenotto- ja tarjouspyynnöt voitte ohjata suoraan: sonja@virtawellbeing.com / hanna@virtawellbeing.com


Yhteistyötäyteistä vuotta 2019 innolla odottaen, 

Hanna & Sonja sekä koko VIRTA Well-being-tiimi

Comments


bottom of page