Hengähdyshetkiä Accenturelaisille


Syksyllä 2017 pidimme Accenture Finlandille Hengähgyshetkiä - joogakurssin. Torstaisin klo 17 kokoonnuimme toimiston tiloihin lempeän joogan pariin. Kynttilöin valaistu tila ja tunnelmallinen musiikki loi puitteet rauhoittumiselle ja oman kehon ja mielen huoltamiselle kiireisen arjen ja pimeän syksyn keskellä.


Palautteen perusteella ihmisten kaipasivat nimenomaan hengähdyshetkeä arjen lomassa, sekä syviä avauksia keholle hengitystä kuunnellen. Keskityimme usein lantio- ja niskahartiaseudulle. Näille alueille kun etenkin istumatyössä tuppaa syntymään herkästi kireyksiä.


Joogassa hengitys on aina tärkeimmässä roolissa. Aloitimme ja lopetimme tunnin aina alkurentoutukseen. Useissa venytyksissä ollaan jopa muutaman minuutin ajan, jolloin keho voi täysin antautua painovoimalle.


Hengähdyshetkiä -tuntimme on yhdistelmä yin joogaa ja meditaatiota. Avaukset ovat meditatiivisia ja antavat joogaajalle luvan tarkkailla mieltään hyväksyen. Hengityksen kautta pääsemme syvemmälle harjoitukseen ja rentoutuneisuuden tilaan.


Kevään kurssi Accenturelle alkaa tänään. Koska keväällä on luonnostaan enemmän energiaa, pidämme tunnit hieman syksyä dynaamisempana.


Tavataan matolla!

ASIAKKAAMME

H.I.F.K

OTA YHTEYTTÄ​​​

YRITYKSET:

Sonja Hannus                               Hanna Toivakka

+358 44 303 64 84                       +358 41 536 5022

sonja@virtawellbeing.com          hanna@virtawellbeing.com

VIRTA KIDS: 

Annette Tallberg

+358 41 507 8796

annette@virtawellbeing.com

2020 ALL RIGHTS RESERVED. VIRTA Well-being Oy