top of page

Hei Etelä-Afrikasta 💙Lämmin tervehdys Etelä-Afrikasta! 💙


Lennähdimme jälleen rakkaaseen toiseen kotiimme Kapkaupunkiin.

Tarkoituksena on palautua syksyn työrupeamasta, syventää joogaharjoitustamme ja oppia parhailta opettajilta, löytää yhteys luontoon, levätä, syödä hyvin, inspiroitua ja ennen kaikkea ladata akkuja, jotta voimme jälleen ensi vuonna palvella asiakkaitamme ja tiimiämme parhaalla mahdollisella tavalla. Alkuvuodesta 2019 palaamme takaisin täynnä uutta energiaa.

Tiimimme Suomessa on tehnyt mahtavaa työtä tuodakseen jooga- ja meditaatiopalveluita asiakkaillemme koko syksyn ajan.
Catarina on ohjannut säännöllisiä joogatunteja usealle asiakkaallemme: Osuuspankin ja EAB Groupin väelle sekä HIFK:n jääkiekkopojille. Elina tuo säännölliset perjantaiaamun joogat lakitoimisto Boreniuksen ihmisille. Julia ohjasi joogaelämyksen St. George-hotellissa viime lauantaina. Aino-Sofia toi Valor - strategiakonsulttiyrityksen pikkujouluihin ohjatun meditaation Ruusuniemessä viime viikolla. Kuulette lisää näistä konsepteista myöhemmin blogissamme.


Olemme todella ylpeitä ja kiitollisia tiimistämme. Jokainen on meille kullanarvoinen ja tekee upeaa työtä missiomme eteen. VIRTA Well-being tuo hyvinvointia - erityisesti joogaa ja ohjattua meditaatiota - helposti lähestyttävillä konsepteilla organisaatioille. Asiakkaamme ovat yrityksiä, urheiluseuroja sekä kouluja.


Ensi vuodesta tulee upea, sen tiedämme jo nyt. ✨

Rentouttavaa ja taianomaista joulun aikaa teille rakkaat VIRTA Well-beingin seuraajat. Olemme kiitollisia juuri sinusta joka luet tätä tekstiä. Kiitos kun olet matkassamme mukana. Kiitos asiakkaillemme, kiitos tukijoukoillemme. Olette kullan arvoisia. 💙


💙 kiittäen Hanna & Sonja


Comments


bottom of page