top of page

Fokus - edellytys unelmien toteuttamiselle


Olemme Hannan kanssa molemmat visionäärejä, joita motivoi vahva tavoitetila tulevaisuudelle - kuten uskon monien teistäkin olevan.


Uskon, että jokainen meistä voi saavuttaa lähes mitä tahansa, mutta yllätys yllätys harva asia elämässä tulee ilmaiseksi. Kun


A) osaamme unelmoida ja määrittää tarkasti mitä tavoittelemme - oli kyse konkreettisista tavoitteista tai niistä tunnetiloista jota haemme (johon jokainen tekomme pohjimmiltaan pohjautuu - tietyn tunteen tuntemiseen)


B) tehdä määrätietoisesti, pitkäjänteisesti ja keskittyneesti tekoja sen eteen


‘Single-tasking’ hetki hetkeltä onkin yksi tärkeimmistä tavoista jonka haluan omaksua. Olla läsnä jokaisessa hetkessä, ja tietää MIKSI haluan olla läsnä juuri siinä hetkessä. Miksi juuri se hetki on merkityksellinen. Sama pätee niin työ- kuin vapaa-aikaan.


Uskon, että saamme tietyn määrän tahdonvoimaa jokaisena päivänä. On tärkeää tietää, miten haluat tuon käyttää - tietää heti herättyäesi, mihin haluat käyttää tahdonvoimasi juuri tänään. Ei huomenna, tai viikon, tai vuoden päästä - TÄNÄÄN. On helppo hukkua to do -listaansa ja tajuta päivän lopuksi, että ei ole edistänyt lainkaan sitä itselleen tärkeintä tehtävää, koska siihen tarttuminen ei ole listan helpoin kohta.


Mikä on sinun tarkoituksesi tällä viikolla? Mitä sinulle merkityksellistä projektia haluat edistää? Mikä on toimintasuunnitelmasi tänään?


“Success demands singleness of purpose.”

- Vince Lombardi


“It is those who concentrate at one thing at a time who advance in this world.”

- Og Mandino


“Extraordinary results are directly determined by how narrow you can make your focus.”

- Gary Keller
Koska kertaus on oppien äiti ;) :


- Mikä on sinun tarkoituksesi tällä viikolla?

- Mitä sinulle merkityksellistä projektia haluat edistää?

- Mikä on toimintasuunnitelmasi tänään?


xx

H & S


Comments


bottom of page