top of page

Esittelyssä Asiantuntijamme Leeni Viio


VIRTA Well-beingin missio on tarjota asiakkailleen monipuolisesti työkaluja siihen, kuinka yksilöt ja organisaatio yhteisönä voivat ottaa terveydentilansa ja hyvinvointinsa omiin käsiinsä. Jokainen meistä on itse itsensä paras lääkäri, silloin kun tilanne ei ole vielä muodostunut sairaudeksi tai krooniseksi epätasapainotilaksi. Asiantuntijoidemme aiheet tuovat organisaationne henkilöstölle uutta tietoa kiinnostavassa ja helposti sisäistettävässä muodossa. On myös työnantajan vastuu tarjota työntekijöilleen tietoa ja kannustusta omasta hyvinvoinnistaan huolehtimiseen. Tässä postaussarjassa esittelemme Asiantuntijamme.Leeni Viio on hyvinvointi- ja ravintovalmentaja, VTM sosiologiasta, funktionaalisen treenin ohjaaja ja tuleva ravintoterapeutti. Leenin intohimona on auttaa suomalaisia tekemään parempia valintoja arjessa, jotta väsymys vaihtuisi energiseen vireeseen, turhat sairastelut vahvaan vastustuskykyyn ja verensokerivuoristorata tasapainoiseen oloon. 


Hyvinvointi on kokonaisuus, jonka yksi olennaisista palasista muodostuu ravinnosta. Ravitsemuksen merkitys ulottuu päivittäisen vireyden ylläpitämisestä yhä yleistyvämpien elämäntapasairauksien välttämiseen. Ravinnolla voimme vaikuttaa fyysisen terveyden lisäksi mielen hyvinvointiin, mikä omalta osaltaan vahvistaa voimavaroja jaksaa kiireisessä arjessa.  Tilanteessa, jossa sairauspoissaolot aihettavat Suomessa miljardien eurojen kustannukset vuosittain, on rohkaisevaa tietää, että suorituskykyä ja terveyttä lisäävillä toimilla voidaan vähentää vuosittaisia kustannuksia arviolta 1000–2000 eurolla per työntekijä. Työhyvinvoinnin kannalta on ensiarvoisen tärkeää löytää sellaisen ravinnon äärelle, joka tukee suorituskykyä, riittävää palautumista ja positiivista mieltä – unohtamatta suoliston hyvinvointia, joka luo pohjan koko terveydelle.


Luennoissaan Leeni yhdistää ajankohtaisen tutkimustiedon käytännön ratkaisuihin ja oivalluttaviin esimerkkeihin. Leeni tekee työtään suurella sydämellä, ja hän tietää myös omakohtaisesti, kuinka helposti väsymys, kiire ja stressi voivat viedä mennessään. Leeni teki itse merkittävän elämäntapamuutoksen kärsittyään vuosia sokerikoukusta, unettomuudesta, suolistovaivoista ja ylisuorittamisesta. Henkilökohtainen muutostarina ja asiakastyön tuoma käytännön kokemus tuovat luentojen teemoja lähelle kuulijaa ja konkretisoivat tieteellisiä tutkimustuloksia.


Leenin luentojen aiheet organisaatioille ovat:

- Energisen työntekijän ravitsemus

- Unta ja palautumista tukeva ravinto

- Tue vastutuskykyä ja pysy terveenä


Tutustu aiheisiin syvemmin täällä. Leenin voit tilata organisaatioosi kauttamme - räätälöidään juuri teille sopiva kokonaisuus! Luennon voi toteuttaa joko yhtenä kertana tai sarjana. Konseptiin voi sisällyttää esim. ohjatun rentoutumisen ja aamiaisen tilaisuutenne luonteen mukaisesti. Olethan yhteydessä: hanna@virtawellbeing.com tai sonja@virtawellbeing.comComments


bottom of page