top of page

Case: Yhteistyö St. Georgen -hotellin kanssa


Lanseerasimme viime syksynä hedelmällisen yhteistyön St. George -hotellin kanssa. Kerran kuukaudessa kokoonuumme osallistujien kanssa hotellin upeaan Wintergarden-tilaan nauttimaan herättelävästä aamujoogasta. Tämän ainutlaatuisen tilan inspiraationa ovat toimineet klassiset 1700 ja 1900 -luvun aatelisten konservatoriot viherhuoneineen ja taidekokoelmineen. Tilassa korostuvat rauhoittavat vihreät värit ja kauniit design yksityiskohdat.



Lempeässä joogaharjoituksessa liike, asennot ja hengitys yhdistyvät virtaavasti toisiinsa. Tunnit on suunniteltu kaikentasoisille joogaajille sopivaksi. Joogatunnin jälkeen on ollut mukava kokoontua raikkaan smoothien äärelle keskustelemaan yhdessä joogaajien kanssa.


Viime kerralla saimme myös nautintoa kuuloaistille kun laulaja-lauluntekijä Elisabeth Ehrnrooth oli säestämässä tuntiamme pianolla ja laululla. Liike ja ääni kohtasivat ihanasti kun Elisabeth ja VIRTA Well-beingin joogaopettaja Hanna Toivakka johdattelivat osallistujat kokonaisvaltaisen kokemuksen äärelle. Upea Elisabeth Ehrnrooth esitti tunnin aikana hetkessä improvisoitua musiikkia sekä omia sävellyksiä pianon säestyksellä. Musiikki tuki osallistujia virtaavaan liikkeeseen sekä toi ihanaa herkkyyttä kuunnella omaa kehoa ja liikettä jota se kaipaa.



Seuraava Wintergarden jooga järjestetään opettajamme Aino-Sofia Kojosen johdattelemana

6.4. Tervetuloa mukaan! Lisää ihanasta Aino-Sofiasta täällä.

bottom of page