top of page

Case: Viikonpäätösjoogaa Susiluodolle RuusuniemessäPerjantaina 19.10. toimme ensi kertaa joogahetken asiakkaalle upeaan Ruusuniemen kartanoon yhteistyössä Hiiohoin kanssa - ohjattua rentoutumista meditaation muodossa olemme pitäneet kyseisessä paikassa useasti. Asianajotoimisto Susiluoto vietti iltaa tunnelmallisessa miljöössä.


Porukka aloitti illanvieton nauttimalla hetken terassilla. Sen jälkeen oli joogan vuoro. Monet kokeilivat joogaa ensimmäistä kertaa, ja pidimmekin rauhallisen mutta virtaavan ja avaavan tunnin. Tunnelma tilassa oli maaginen, auringon laskiessa merelle upeana syysiltana.


Joogaan kuului avaavia selkärangan kiertoja, rauhallisia aurinkotervehdyksiä, lempeitä eteen- ja taaksetaivutuksia, syviä lantion avauksia sekä rauhoittavan ja virkistävän loppurentoutuksen. Onko parempaa tapaa päättää työviikko? Ei, jos meiltä kysytään!


Joogan jälkeen oli aika siirtyä saunaan, ja sen jälkeen herkullisen kauden raaka-aineista koostuvan kolmen ruokalajin illallisen ääreen.Kiitos Hiiohoi ja Asianajotoimisto Susiluoto antoisasta yhteistyöstä! Joogat ja meditaatiot Ruusuniemessä iltaa viettäville organisaatioille jatkuvat vuoden läpi.Comentarios


bottom of page