top of page

Case: Vappuaaton meditaatio 60 hengen voimin Ruusuniemessä

Yhteistyössä merellisten yritystapahtumien järjestäjän Hiiohoin kanssa olemme toteuttaneet jo lukuisia räätälöityjä tapahtumia yrityksille. Tällä kertaa järjestimme asiakkaalle virkistystilaisuuden vappuaattona. Vappuaatto ja muut pyhien aatot ovat loistavia ajankohtia yritystilaisuuksille, sillä ihmiset ovat jo valmiiksi levottomalla tuulella ja keskittynyt työnteko ei ole enää päällimmäisenä mielessä. Koska työpäivä ei todennäköisesti joka tapauksessa ole niin tuottava, on toimistolta poistuminen inspiroivaan ympäristöön yhteishenkeä vahvistamaan loistava vaihtoehto ja kauaskantoinen investointi.


Tilana toimi upea meren äärellä sijaitseva Ruusuniemen kartano Vuosaaressa. Ruusuniemi itsessään on rauhoittava paikka täydellisen etäisyyden päässä keskustasta. Takassa palaa tuli ja merellinen maisema sekä historiaa huokuva kartano saa ihmisten ajatukset heti pois arjen kiireistä.


Päivä alkoi meditaatiolla, tarkoituksena saada ihmiset heti rentoutuneeseen mielentilaan. Meditaatio pidettiin salissa josta aukeaa upeat näkymät merelle. Osallistujia oli tällä kertaa lähes 60, joka ei keskittymisen tilaa haitannut, päinvastoin.

Aloitimme reilun puolen tunnin mittaisen rentoutumishetken laskeutumalla hetkeen. Useimpien arki on hektistä ja tietoisen läsnäolon löytäminen on tärkeämpää kuin koskaan. Jatkoimme hengitysharjoituksiin ja kevyisiin joogaliikkeisiin. Tutustuimme meditaation perusteisiin - ymmärtäen, että tarkoitus ei ole tyhjentää mieltä, vaan ainoastaan tarkkailla ajatusten vyyhtiä, antaen näin keholle ja mielelle tilaa ja aikaa pysähtyä ja palautua arjen kuormituksesta. Kiitollisuusharjoituksen jälkeen päätimme hetken loppurentoutumiseen. Tästä oli hyvä jatkaa päivää siirtymällä ulkoterassille nauttimaan alkumaljat, ja siitä maukkaan lounaan äärelle.


Kiitos yhteistyöstä Hiiohoille sekä asiakkaallemme. Näitä lisää!
Comments


bottom of page