top of page

Case: Vaisalan virkistyspäivä

Updated: Oct 21, 2019

Kävimme hiljattain tarjoamassa Vaisala Oyj:n virkistyspäivään ohjelmaa tehokkaan palautumispaketin muodossa. VIRTA Retreat Yo’self jooga + hengitysharjoitukset sopivat jokaiselle ja niiden tarkoituksena on rauhoittaa sekä virkistää kehoa ja mieltä. Vaisalan virkistyspäivän ohjelma oli rakennettu eri hyvinvointipisteistä, jotka käsittelivät aiheita kuten uni, ravinto, vire ja meidän pisteemme, eli palautuminen liikunnan kautta. Ihmiset kiersivät ei pisteet läpi vuorotellen, joten ohjasimme 20 minuutin jooga ja hengitysharjoitus yhdistelmän seitsemälle n. 20 hengen ryhmälle. 


kuva lainattu Googlesta


Aloitimme rentoutushetket energisoivilla, yksinkertaisilla joogaliikkeillä, käyttäen monipuolisisesti erilaisia apuvälineitä. Joogaliikkeiden tarkoitus oli vetreyttää istumatyön jäykistämää kehoa. Jatkoimme harjoitusta tutustumalla erilaisten hengitysmenetelmien mukanaan tuomaan vaikutukseen ja voimaan. Yksinkertaistenkin hengitysharjoitusten hyödyt ovat erittäin tehokkaita. Mieli tasaantuu, ja stressitasot laskevat, happi ja veri alkavat kiertämään paremmin ja koko keho virkistyy. Halusimme kokeilla osallistujien kanssa yksinkertaisia hengitysharjoituksia, jotka voi luontevasti viedä myös arkeen omaan käyttöön. 
Palaute osallistujilta oli erittäin positiivista. Monet ensi kertaa joogaa kokeilleet innostuivatkin kyselemään missä he voisivat sitä jatkaa. Tällainen palaute antaa ohjaajille myös paljon motivaatiota omaan työhön. Kiitos osallistujille ja Vaisalalle upeasta päivästä!


Comments


bottom of page