top of page

Case Technopolis: Afterwork-joogaa Ruoholahden kampuksen väelle


Keväällä 2019 aloitimme yhteistyön Technopoliksen kanssa tarjotaksemme yhtiön asiakkaille uudenlaisen tavan pitää huolta itsestään helposti lähestyttävällä konseptilla. Technopolis välittää laadukkaita toimitiloja suurille ja pienille yrityksille Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiö haluaa tarjota asiakkailleen monipuolisesti erilaisia mahdollisuuksia kehittää ja kouluttaa itseään mm. webinaarien ja aamiaistilaisuuksien muodossa. Nyt olikin vuorossa tuoda viikottaiset joogatunnit lukuisten yhtiön asiakkaiden työntekijöiden ulottuville, kätevästi toimiston välittömään läheisyyteen samaan kiinteistöön. 


Ensimmäinen joogakurssi toteutettiin Helsingin Ruoholahden kampuksella. Kahdeksan kerran kurssi täyttyi nopeasti. Tunnit pidettiin viihtyisässä ja rauhoittavassa tilassa, johon tulvi valoa. Kuten aina, räätälöimme joogatunnit istumatyön jäykistämää kehoa palauttamaan ja mieltä rauhoittamaan. Kurssi on aloittelijoille sopiva, mutta tarjoaa haastetta myös kokeneemmille. 



Kurssi sai paljon kiitosta tuoden osallistujien mukaan hyvinvointibuustia koko viikkoon ja jaksamiseen. Toiveita jatkosta esitettiin loppua kohden usein, ja iloisena jatkammekin yhteistyötä uuden joogakurssin muodossa syksyllä. Tänä syksynä toiminta laajenee Ruoholahdesta myös toiselle kampukselle Espooseen. Innolla starttaamme pian syksyn kurssin!



bottom of page