CASE: Ohjattu rentoutuminen Helen Oy:lle

Tarjosimme viime viikolla Helen Oy:lle Relax Yo'self - ohjatun rentoutumisen projektiryhmän kokouksen yhteydessä. Ohjaajamme Sara Peltola kuvaili iltapäivää näin: 


Relax Yo'Self -meditaatiohetken pitäminen Helenillä oli antoisa kokemus. Oli hienoa todistaa, miten asiasisällöstä koostuneen iltapäivän jälkeen tiimi rauhoittui ja rentoutui silminnähden. Tunnelma huoneessa meditaatiohetken jälkeen oli rauhallinen, rentoutunut ja hyväntuulinen. Ryhmä jatkoi Relax Yo'self -kolmevarttisen jälkeen syömään ravintolaan, ja uskon, että tuo rauhoittumishetki teki suuren eron siinä, millä mielentilalla illalliselle lähdettiin: enää mielessä ei pyörinyt työasiat eikä olo ollut levoton, vaan tiimin yhteiseen illalliseen lähdettiin hyvillä mielin, rentoutuneena. Sitä ohjattu rentoutus parhaillaan onkin: kuin kävisi hieronnassa tai tekisi muuta syvästi rentouttavaa.Ohjattu rentoutuminen piti sisällään helppoja hengitysharjoituksia ja yksinkertaisia läsnäolo- sekä mielikuvaharjoituksia. Palaute osallistujilta ja järjestäjältä oli erittäin positiivista.


Lämmin kiitos Helen Oy:lle tästä mahdollisuudesta.

ASIAKKAAMME

H.I.F.K

​​​YRITYKSET & URHEILIJAT:

Sonja Hannus 

+358 44 303 64 84

sonja@virtawellbeing.com

Hanna Toivakka 

+358 41 536 5022

hanna@virtawellbeing.com

KOULUT & PÄIVÄKODIT: 

Annette Tallberg 

annette@virtawellbeing.com

+358 41 507 8796

<script> (function(){ window.ldfdr = window.ldfdr || {}; (function(d, s, ss, fs){ fs = d.getElementsByTagName(s)[0]; function ce(src){ var cs = d.createElement(s); cs.src = src; setTimeout(function(){fs.parentNode.insertBefore(cs,fs)}, 1); } ce(ss); })(document, 'script', 'https://sc.lfeeder.com/lftracker_v1_JMvZ8gkGwLM82pOd.js'); })(); </script>

2020 ALL RIGHTS RESERVED. VIRTA Well-being Oy