Case L'Oreal: Aamu Los Angelesin tapaan


Toukokuussa saimme hauskan ja luovuutta vaativan tarjouspyynnön L’Orealilta ja heidän NYX PM -brändin Suomi-tiimiltä. NYX Professional Makeup oli järjestämässä uudelle tuoteperheelleen lanseeraustilaisuuden ja etsi teemaan sopivaa paikkaa ja ohjelmaa. NYX PM on Los Angelesista kotoisin oleva brändi, ja tilaisuuden teema oli luonnollisesti LA, tuo loputtoman auringon ja mahdollisuuksien kaupunki.

Paikaksi valikoitu upea St George -hotelli ja sen vaikuttava Wintergarden huone, johon tulvii valoa tähän aikaan vuodesta. Losissa on pitkään ollut valloillaan hyvinvointitrendi (jolle ei toivottavasti loppua näy!), joten aamiaiseksi tarjoiltiin raikkaita ja herkullisia vegaaniruokia.

Ennen aamiaista päivä startattiin kuitenkin losilaiseen tyyliin aamujoogalla. Musiikkina soi eri aikakausien ja genrejen klassikoita Losista inspiroituneena. Vaikka jooga oli tavanomaista lyhyempi -  45 minuuttia - kerkesimme hyvin herätellä kehoa, liikkua virtaavasti musiikin tahtiin, laskeutua avaaviin liikkeisiin, sekä päättää hetken lyhyeen meditaatioon.


Paikalla oli alan vaikuttajia, jotka pääsivät kuulemaan brändin historiaa ja tutustumaan uuteen tuotelinjaan, NYX PM Bare With Me:hen, sekä tietenkin nauttimaan joogasta, upeista puitteista sekä herkullisesta aamiaisesta.
Kiitos NYXin tiimi hauskasta yhteistyöstä - vastaavia teemme mieluusti lisää!ASIAKKAAMME

H.I.F.K

​​​YRITYKSET & URHEILIJAT:

Sonja Hannus 

+358 44 303 64 84

sonja@virtawellbeing.com

Hanna Toivakka 

+358 41 536 5022

hanna@virtawellbeing.com

KOULUT & PÄIVÄKODIT: 

Annette Tallberg 

annette@virtawellbeing.com

+358 41 507 8796

<script> (function(){ window.ldfdr = window.ldfdr || {}; (function(d, s, ss, fs){ fs = d.getElementsByTagName(s)[0]; function ce(src){ var cs = d.createElement(s); cs.src = src; setTimeout(function(){fs.parentNode.insertBefore(cs,fs)}, 1); } ce(ss); })(document, 'script', 'https://sc.lfeeder.com/lftracker_v1_JMvZ8gkGwLM82pOd.js'); })(); </script>

2020 ALL RIGHTS RESERVED. VIRTA Well-being Oy