Case lääkäri- ja terveyspalvelun tarjoaja X: Naisten ilta & rentouttava jooga nidra


Saimme kunnian tuoda ohjatun rentoutumisen erään merkittävän suomalaisen yksityisiä terveyspalveluita tarjoavan konsernin Naisten Iltaan toukokuussa. Naisten illat ovat jo ottaneet paikkansa osana kyseisen yrityksen kulttuuria eri puolilla Suomea. Tämänkertainen ilta toteutettiin kauniissa kattotilassa Helsingin ydinkeskustassa. 


Ohjaajamme Catarinan saapuessa tilaisuuteen, oli käynnissä keskustelutilaisuus mielenkiintoisista ja tärkeistä aiheista - naisten oikeuksista ja tasa-arvosta. Jälkeenpäin ajateltuna Catarina sopikin juuri tähän tilaisuuteen täydellisesti rentoutumiselämyksen fasilitoijana, sillä Catarina tekee aktiivisesti töitä naisten oikeuksien toteutumiseksi, sekä ohjaa lähes viikottain avoimia Naisten piirejä.  Keskustelutilaisuuden päätteeksi Catarina johdatteli Naiset jooga nidra harjoituksen kautta rentoutuneeseen tilaan. Jooga nidraa kutsutaankin unen ja hereilläolon välimuodoksi ja sillä on lukemattomia hyötyjä


Harjoituksen jälkeen naisilla oli mahdollisuus nauttia saunasta sekä tarjoiluista. 

Kiitos VIRTA Well-beingin puolesta asiakkaallemme antoisasta yhteistyöstä! Toivottavasti yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessakin.


 


PS: Meillä alkoi ideat laukkaamaan, ja tuottaisimmekin jatkossa asiakkaillemme mielellään vastaavia iltamia,  jossa VIRTA Well-being loisi puitteet myös sisustuksen ja tarjoilujen osalta, tukien rentoutumista ja hyvää oloa entisestään. 


ASIAKKAAMME

H.I.F.K

OTA YHTEYTTÄ​​​

YRITYKSET:

Sonja Hannus                               Hanna Toivakka

+358 44 303 64 84                       +358 41 536 5022

sonja@virtawellbeing.com          hanna@virtawellbeing.com

VIRTA KIDS: 

Annette Tallberg

+358 41 507 8796

annette@virtawellbeing.com

2020 ALL RIGHTS RESERVED. VIRTA Well-being Oy