top of page

Case: KONE Xmas Retreat Yo'self

Updated: Jan 28, 2019


Saimme järjestää joulukuun alussa toistamiseen KONEen lakitiimille Retreat Yo’self tuokion heidän upeissa tiloissaan Keilaniemessä. Hemmotteleva aamutapahtuma aloitettiin joogatunnilla kynttilänvalossa. Tunti piti sisällään herätteleviä avaavia asentoja ja myös hieman dynaamisempaa, virtaavaa liikettä. Osallistujat pitivät luovasta joogasarjasta jossa pääsi haastamaan itseään juuri sopivasti ja mikä tärkeintä nauttimaan kehon meditatiivisestä liikkeestä. Suunnittelemme tuntimme aina niin, että ne sopivat jo kokeneemmille joogaajille sekä sellaisille, jotka astuvat matolle ensimmäistä kertaa. Joogan jälkeen oli vuorossa herkullinen, ravinteikas aamiainen Kahvila KUUMA:sta.“Säännöllinen tiimin hyvinvointipäivä lisää motivaatiota ja ryhmähenkeä."

Vain parin tunninkin panostus työntekijöiden hyvinvoinnin edistämiseen saa ihmeitä aikaan. Muutaman kuukauden välein järjestettävä kokoontuminen jossa päästään pysähtymään ja pitämään hauskaa yhdessä lisää motivaatiota ja ryhmähenkeä huomattavasti. KONEella viimeisimmät hyvinvointiaamupäivät on ajoitettu fiksusti juuri kiireisimpään loppukevääseen ja -vuoteen. Energiaa antava yhteinen hetki antaa työntekijälle tunteen siitä, että hänestä välitetään sekä uutta buustia työrupeamaan.


Kiitos viimeisestä KONE:elle ja yhteistyökumppanillemme KUUMA:lle!

Nähdään taas pian.Jos sinun organisaatiossasi kaivataan motivaatioruiskua talven keskelle, ethän epäröi olla yhteydessä: hanna@virtawellbeing.combottom of page