top of page

Case: Hyvinvointiluento ja joogaa Arvolukon tykypäivään


Viime viikon perjantaina saimme kunnian olla vastuussa Arvolukon tyky-päivän hyvinvointi aiheisesta sisällöstä. Aloitimme ohjelman 90 minuutin hyvinvointiluennolla, jonka jälkeen osa tiimiläisistä lähtivät keilaamaan ja osa rauhoittui vielä kanssamme kahden tunnin jooga/rentoutumishetkeen.
Haluamme tarjota asiakkaillemme uusia näkökulmia hyvinvointiin ja luovuuteen, avartaa mieltä ja kannustaa ajattelemaan laajemmin. Tästä syystä tarjoamme jooga- ja meditaatiopalveluidemme lisäksi erilaisia hyvinvointiaiheisia luentoja ja workshoppeja. Tällä kertaa pääsimme Sonjan kanssa itse puikkoihin. Rakensimme luennon aihealueesta josta olemme oppineet paljon joogaopettajina ja joka on erityisen lähellä sydäntämme. Luennolla käsittelimme stressinhallinnan keinoja pysähtymisen näkökulmasta. Luentoon sisältyi aiheita kuten kehon viisaus ja viestien kuuntelu, hengitys stressitason mittarina, omien rajojen tunnistaminen ja vetäminen sekä omien ajatusten tarkkailu, haitallisista ajatus- ja uskomusmalleista irtispäästäminen.  Tietopläjäyksen lisäksi toimme luentoon mukaan useampia käytännön harjoituksia arjessa pysähtymiseen ja rauhoittumiseen.


Jooga/rentoutushetki aloitettiin energisoivalla ja virkistävällä flow-joogalla. Lähdimme etsimään läsnäolon taikaa kehon liikkeestä. Rentoutushetki jatkui pidemmillä yin-joogaan pohjautuvilla asennoilla, joissa pysytään pidempiä aikoja, antaen kehon ja mielen rauhoittua. Hengähdyshetki päätettiin ohjattuun renoutumishetkeen jossa tällä kertaa keskityttiin kehoskannaukseen meditatiivisena keinona.


Saimme Arvolukon puolelta erittäin hyvää palautetta niin luennosta kuin joogastakin. Mielenkiintoisen sisällön lisäksi erityisesti tykättiin käytännön vinkeistä stressitason hallitsemiseen helppojen  harjoituksen kautta. Päivä oli erittäin antoisa myös meille.


Näitä lisää!Hanna & Sonja

Comments


bottom of page