Case: HIFK B-juniorit

Updated: Nov 1, 2018


Syksyn alussa aloitimme hedelmällisen yhteistyön ensimmäisen urheiluasiakkaamme kanssa. Ohjaamme kerran viikossa jääkiekkoilijoille räätälöityä joogaa HIFK:n B-junioreille. Jääkiekko- ja voimaharjoittelun lomassa jooga toimii ensisijaisesti palauttavana harjoituksena. Keskitymme 60 minuutin harjoituksessa avaamaan erityisesti niitä kohtia kehosta, jotka ovat jääkiekossa paineen alla - selkäranka, olkapäät, lonkat ja yleisesti lantion alue. Myös syvien lihasten vahvistaminen on tärkeässä osassa urheilijan kehon kehittämisessä. Harjoituksiin sisällytetään myös useita tasapainoa ja ketteryttä kehittäviä liikkeittä. Pelaajat selkeästi nauttivat vaativimmistakin liikkeistä ja innolla kokeilevat uusia juttuja.
B-junioreilla on harjoituksia/pelejä 6 kertaa viikossa ja tämän lisäksi vielä aktiivinen opiskelu lukiossa. Joogaharjoitus on tuonutkin fyysisen harjoituksen lisäksi pelaajien arkeen myös rauhoittumista. Myös rentouttava aika arjessa on erittäin tärkeää urheilusuorituksen kannalta. Esimerkiksi hengitys- ja keskittymisharjoitukset tukevat ja kehittävät urheilijan harjoitusta vähentämällä stressiä ja tätä kautta myös suorituspaineita - myös keskittymiskyky kehittyy.


On ollut ilo huomata kuinka vastaanottavaisia pelaajat ja koko HIFK:n organisaatio on ollut VIRTA Well-beingin tarjoamaa palvelua kohtaan. Iso kiitos heille siitä. Oikein toteutettu joogaharjoitus voi todella viedä urheilijan harjoittelun uudelle tasolle.


Lue 5 yleisintä ennakkoluuloa urheilijoiden joogasta ja HIFK:n kasvatin Siim Liivikin kokemukset joogasta täältä:


https://www.virtawellbeing.com/blogi/5-yleisinta-ennakkoluuloa-urheilijoiden-joogasta
ASIAKKAAMME

H.I.F.K

OTA YHTEYTTÄ​​​

YRITYKSET:

Sonja Hannus                               Hanna Toivakka

+358 44 303 64 84                       +358 41 536 5022

sonja@virtawellbeing.com          hanna@virtawellbeing.com

VIRTA KIDS: 

Annette Tallberg

+358 41 507 8796

annette@virtawellbeing.com

2020 ALL RIGHTS RESERVED. VIRTA Well-being Oy