top of page

Case Castrén & Snellman: virkistävän erilainen aamu asiakkailleBruketin raikas ja maukas aamiainen

Syyskuisena torstaina saimme kunnian järjestää asianajotoimisto Castrén & Snellmanin asiakkaille suunnatun hyvinvointiteemaisen aamun. Kutsuimme vieraat upeaan BAY Helsinkiin. Ohjelmassa oli mieltä ja kehoa rauhoittava ohjattu rentoutuminen, jonka jälkeen osallistujat pääsisivät nauttimaan raikkaasta aamiaisesta sekä kuuntelemaan asiaosuutta. 

BAY on jo itsessään rauhoittava ja kaunis tila, jonne saapuessa väistämättä rentoutuu. Ihana Eeva ohjasi osallistujille vajaan tunnin mittaisen rentoutumiselämyksen tunnelmallisessa joogasalissa, hyödyntäen BAY:n välineitä kuten bolsteria, vilttiä ja silmätyynyjä. Tuokion jälkeen osallistujat pääsivät nauttimaan Bruket Cateringin toimittamasta maukkaasta aamiaisesta. Bruket hyödyntää lähi- ja kausiruokaa menussaan, ja takaa aina tuoreet raaka-aineet sekä luovat makuyhdistelmät. Aamiaiseen kuului paljon kiitosta saaneet siemen-avokadoleivät, jogurttikulho itsetehdyn granolan ja marjakompotin kera, sekä Johan & Nyströmin kahvi ja tee. 


Aamiaisen jälkeen ja yhteydessä toteutettiin aamupäivän asiaosuus. Castrén & Snellmanin edustaja piti esityksen, osallistujien istuessa joogavälineiden, kuten bolsterin päällä. Jälkeenpäin osallistujat kertoivat, kuinka olo tuntui rentoutumisen jälkeen keskittyneeltä, ja kuinka kaunis, tunnelmallinen ja ennen kaikkea normaalista poikkeava kokoustila toi mukanaan myös luovan fiiliksen. Osallistujat saivatkin hyvän keskustelun aikaiseksi.
Kiitos Castrén & Snellmanille yhteistyöstä! Asianajotoimistoon pääset tutustumaan heidän sivuillaan täällä


Tuomme mielellään Retreat Yo’Self -konseptin räätälöitynä teidänkin organisaatiolle. Haluaisitko esimiehenä antaa lahjaksi tiimillesi hemmottelevan hetken? Tai haluatteko tarjota asiakkaillenne unohtumattoman elämyksen? Onko organisaatiollanne tulossa strategia- tai virkistyspäivä, johon haluatte sisällyttää inspiroivan ja rentouttavan hyvinvointihetken, tai luennon? Retreat Yo’Self toteutetaan aina teidän näköisellä konseptilla.


Olethan yhteydessä: sonja@virtawellbeing.com / 0443036484

Comments


bottom of page