CASE Borenius: Syksyn herättelevät aamujoogat


Tänä syksynä olemme jälleen tuoneet jo vakiintuneet perjantaiaamuiset joogatunnit asianajotoimisto Boreniuksen väelle. Jooga pidetään joka toinen perjantaiaamu Boreniuksen toimiston upeassa auditoriossa, josta aukeaa näkymä Tuomiokirkolle sekä Kauppatorin edustalle. Joogan tuominen toimistolle ei vaadi valtavaa tilaa, mutta Boreniuksen auditorio kieltämättä tarjoilee mitä upeimmat puitteet aamujoogille. 


Räätälöimme joogatunnit istuma- ja asiantuntijatyöstä palauttamaan. Erityisesti aloittelijat otetaan huomioon - suurin osa yritysasiakkaiden ryhmistä koostuu ensikertalaisista ja aloittelijoista ja se on mahtavaa! Boreniuksen porukasta löytyy kuitenkin myös jo kokeneempia joogaajia ja muuten liikunnallista porukkaa; ohjaaja Elina onkin tarjonnut jokaiselle mahdollisuuksia haastaa itseään.Boreniuksen kanssa on ollut ilo tehdä jo pidemmän aikaa yhteistyötä! Yhteistyömme jatkuu vuonna 2020, ja keväällä tulemmekin kokeilemaan myös lounasjoogaa. 


ASIAKKAAMME

H.I.F.K

​​​YRITYKSET & URHEILIJAT:

Sonja Hannus 

+358 44 303 64 84

sonja@virtawellbeing.com

Hanna Toivakka 

+358 41 536 5022

hanna@virtawellbeing.com

KOULUT & PÄIVÄKODIT: 

Annette Tallberg 

annette@virtawellbeing.com

+358 41 507 8796

<script> (function(){ window.ldfdr = window.ldfdr || {}; (function(d, s, ss, fs){ fs = d.getElementsByTagName(s)[0]; function ce(src){ var cs = d.createElement(s); cs.src = src; setTimeout(function(){fs.parentNode.insertBefore(cs,fs)}, 1); } ce(ss); })(document, 'script', 'https://sc.lfeeder.com/lftracker_v1_JMvZ8gkGwLM82pOd.js'); })(); </script>

2020 ALL RIGHTS RESERVED. VIRTA Well-being Oy