Case Borenius: Joogaa saaristossaBorenius on edelläkävijä työhyvinvoinnin suhteen - asianajotoimisto on tarjonnut säännöllisiä joogatunteja toimistolle tuotuna jo pidemmän aikaa. VIRTA Well-being on tuonut perjantaiaamuiset joogatunnit Boreniuksen väelle 2018 syksystä lähtien. Jooga ei kuitenkaan rajoitu ainoastaan säännöllisiin tunteihin; koska porukasta löytyy useita innokkaita joogaajia, Borenius tuo joogan osaksi myös muita yritystilaisuuksia. Viime perjantaina pääsimme mukaan toimiston syksyn kick-off päivään. Tilaisuus järjestettiin Helsingin edustalla Liuskasaarella. Halukkaat pääsivät aloittamaan päivänsä virkistävällä saaristojoogalla. Tarkoitus oli pitää jooga kallioilla, mutta sateisen sään vuoksi turvauduttiin varasuunnitelmaan, ja jooga pidettiinkin ravintola HSS Paviljongissa.

 

90 minuutin energisoivan ja rauhoittavan joogan aikana liikutettiin kehoa hengityksen tahdissa ja rentouduttiin alku- ja loppurentoutuksen saattelemana. Jooga on mainio aktiviteetti yhdistää yrityksen virkistys-, strategia tai juhlatilaisuuksiin, sillä se antaa tilaisuuden hetken rauhoittumiselle ja oman kehon kuuntelulle, muuten sosiaalisesti virittäytyneen päivän lomassa. Tällöin mieli valpastuu ja on vastaanottavaisempi päivän agendalle ja sosiaalisille tilanteille. Elinan vetämä jooga sai kiitosta, ja herättelevän tuokion jälkeen osallistujat pääsivät jatkamaan päiväänsä uudella energialla.

Kiitos Boreniuksen väelle yhteistyöstä! Syksyn joogatunnit jatkuvat säännöllisesti tästä viikosta alkaen upeassa auditorio-tilassa toimistolla. 

ASIAKKAAMME

H.I.F.K

​​​YRITYKSET & URHEILIJAT:

Sonja Hannus 

+358 44 303 64 84

sonja@virtawellbeing.com

Hanna Toivakka 

+358 41 536 5022

hanna@virtawellbeing.com

KOULUT & PÄIVÄKODIT: 

Annette Tallberg 

annette@virtawellbeing.com

+358 41 507 8796

<script> (function(){ window.ldfdr = window.ldfdr || {}; (function(d, s, ss, fs){ fs = d.getElementsByTagName(s)[0]; function ce(src){ var cs = d.createElement(s); cs.src = src; setTimeout(function(){fs.parentNode.insertBefore(cs,fs)}, 1); } ce(ss); })(document, 'script', 'https://sc.lfeeder.com/lftracker_v1_JMvZ8gkGwLM82pOd.js'); })(); </script>

2020 ALL RIGHTS RESERVED. VIRTA Well-being Oy