top of page

Case Borenius: Joogaa perehdytyksien välissä


Kuten edellisestä julkaisusta kävi ilmi, Borenius on havainnut joogan hyödyt, ja tarjoaakin aktiivisesti ihmisilleen mahdollisuuksia osallistua joogaan, niin säännöllisesti toimistolla, kuin satunnaisesti erilaisissa yhteyksissä.


Viime viikolla saimme kunnian tuoda rentouttava ja virkistävä joogatuokion osaksi

Boreniuksen syksyn perehdytystä. Jooga pidettiin viikottaisista joogatunneista tutussa tilassa toimiston auditoriossa. Ohjaajana toimi Eeva, joka johdatteli joogajat läpi virtaavan, kehoa herättelevän ja mieltä virkistävän sarjan. Joogassa pyritään vapauttamaan hengityksen kulkua, joka saattaa intensiivisten työpäivien aikana muuttua optimaalista pinnallisemmaksi, joka puolestaan heikentää ajatuskapasiteettiä, luovuutta ja keskittymiskykyä, puhumattakaan kehon jumiutumisesta. Joogan tuominen osaksi työpäivää onkin mitä parhain tapa palauttamaan kehoa istuma- ja ajatustyön aiheuttamista epätasapainotiloista sekä avartamaan ja virkistämään mieltä.Joogahetkestä pidettiin kovasti, ja se täytti toiveet rentouttavasti hengähgystauosta perehdytysosioden välissä. Eeva toi hyvän mielen tullessaan – ja ohjasi joogan palautteen mukaan ihailtavalla ammattitaidolla.


Kiitos jälleen Boreniukselle – ilo tehdä kanssanne yhteistyötä kollektiivisen hyvinvoinnin eteen!


Joogan tuominen osaksi organisaation kulttuuria on tehokas tapa vahvistaa yksilöiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä sekä positiivista ilmapiiriä. Jos säännöllisten joogatuntien tuominen toimistollenne, tai satunnaisiin tilaisuuksiin on ajankohtaista, ethän epäröi olla yhteydessä!Comments


bottom of page