Case: Aamujoogaa KPMG:lle

Updated: Apr 3, 2019Syksyllä 2018 aloitimme yhteistyön tilintarkastus- ja konsultointiyritys KPMG:n väelle.

Tilintarkastajan työhön kuuluu ajoittain hyvin intensiivisiä periodeita jolloin työpäivät lähes poikkeuksetta venyvät. Tällöin energiatasot omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen voivat olla minimissä ja helposti tippua prioriteettilistalla.


Joogatunnin tuominen toimistolle onkin pelastus niille, jotka toivovat lisää tunteja vuorokauteen jotta kerkeisivät huolehtimaan hyvinvoinnistaan ja liikkumaan arkipäivinäkin.


Tilana toimii Töölönlahdenkadulla sijaitsevan KPMG:n pääkonttorin auditorio. Tuolit raivataan tieltä pois ja tilasta kuoriutuu mainio joogastudio, jonne mahtuu reilu 30 henkeä. Tunnit ovatkin olleet lähes poikkeuksetta täynnä.


On hienoa nähdä, että KPMG:n johdossa (joogaajien lisäksi) ymmärretään kuinka tärkeää ja hyödyllistä hyvinvointipalveluiden tarjoaminen organisaation väelle on. Johtajien on hyvä ymmärtää, että työntekijöille on entistä tärkeämpää pitää omasta terveydestään ja jaksamisestaan huolta, ja se on ainoastaan positiivista myös työnantajalle. Lisää joogan hyödyistä voit lukea täältä.
Kiinnostaako teidän yritystä kokeilla joogaa? Voimme aloittaa yhden kerran pilottikerralla, joka ei sido mihinkään. Suosituin palvelumme on kahdeksan viikon mittainen joogakurssi. Kerromme mielellään lisää, olethan yhteydessä!

sonja@virtawellbeing.com


ASIAKKAAMME

H.I.F.K

​​​YRITYKSET & URHEILIJAT:

Sonja Hannus 

+358 44 303 64 84

sonja@virtawellbeing.com

Hanna Toivakka 

+358 41 536 5022

hanna@virtawellbeing.com

KOULUT & PÄIVÄKODIT: 

Annette Tallberg 

annette@virtawellbeing.com

+358 41 507 8796

<script> (function(){ window.ldfdr = window.ldfdr || {}; (function(d, s, ss, fs){ fs = d.getElementsByTagName(s)[0]; function ce(src){ var cs = d.createElement(s); cs.src = src; setTimeout(function(){fs.parentNode.insertBefore(cs,fs)}, 1); } ce(ss); })(document, 'script', 'https://sc.lfeeder.com/lftracker_v1_JMvZ8gkGwLM82pOd.js'); })(); </script>

2020 ALL RIGHTS RESERVED. VIRTA Well-being Oy