CASE: Aamujoogaa Elite Alfred Bergin väelle
Elite Alfred Berg on jo vuosia pitänyt huolta ihmistensä hyvinvoinnista tarjoamalla heille erilaisia liikuntamuotoja. Tällä kertaa talossa oltiin innostuneita kokeilemaan joogaa, ja yhteistyössä toteutimmekin syksyksi 2018 viikoittaisen joogakurssin yhtiön pääkonttorin tiloissa Kluuvikadulla. 
Hurmaava, asiantunteva ohjaajamme Catarina ohjaa Elite Alfred Bergin väelle perjantaiaamuisin klo 7.30-8.30 mieltä virkistävän ja kehoa avaavan joogahetken. Ensimmäistä kertaa otimme myös käyttöön livetoiston, joka mahdollistaa myös muiden konttoreiden henkilökunnan sekä etäpäivää viettävien osallistumisen joogaan. Jokainen jooga striimataan reaaliajassa. 


Tunnit ovat rauhallisella temmolla toteutettuja hatha- sekä yin- joogasta inspiroituneita. Teemoina ovat vahvasti olleet lantion avaukset, yläselän alueen rentoutus ja vahvistaminen, tukilihasten sekä kudosten avaus sekä selkärangan kierrot. Näillä tuodaan hyvää tasapainoa istumatyön aiheuttamiin haittapuoliin. Istuessamme paljon, sekä etenkin aamusta lantion seutu on usein jäykkä. Raajamme ovat kiinni lantion seudulla, joten avaamalla tätä aluetta kaikki raajat alkavat pikku hiljaa avautumaan ja kehon nesteet virtaamaan vapaammin, virkistäen sekä kehoa että mieltä. Kierroilla olemme antaneet rangallemme sekä vatsamme hyvinvoinnillemme tukea. Kiertämällä aamusta käynnistämme vatsan toimintamme, ja luontainen kehomme puhdistus käynnistyy.  


Aloittamalla päivämme joogalla, rauhoitamme hermostoamme jolloin stressitasomme pysyvät paremmin alhaalla päivän puuskien aikana. Myös kehollisesti pysymme vahvempana sekä paremmassa ryhdissä pitkin päivää. Elite Alfred Bergissä on vallinnut täysi rauha harjoituksien loppusuorilla. Tunnelma on laskeutunut rauhalliseen henkeen ja osallistujat ovat kantaneet kehonsa ryhdikkäänä työpäivään. 
On ollut ilo tehdä yhteistyötä Elite Alfred Bergin kanssa! Palaute on ollut positiivista ja jooga on koettu Elite Alfred Bergillä luonnollisena osana työhyvinvoinnin kokonaisvaltaista edistämistä, mikä on yhtiössä ensiarvoisen tärkeää. Toivomme, että yhteistyö jatkuu.


Onko teidän organisaatiossa kiinnostusta ottaa jooga osaksi viikkojanne? Ethän epäröi olla yhteydessä, teemme mielellään tarjouksen!ASIAKKAAMME

H.I.F.K

​​​YRITYKSET & URHEILIJAT:

Sonja Hannus 

+358 44 303 64 84

sonja@virtawellbeing.com

Hanna Toivakka 

+358 41 536 5022

hanna@virtawellbeing.com

KOULUT & PÄIVÄKODIT: 

Annette Tallberg 

annette@virtawellbeing.com

+358 41 507 8796

<script> (function(){ window.ldfdr = window.ldfdr || {}; (function(d, s, ss, fs){ fs = d.getElementsByTagName(s)[0]; function ce(src){ var cs = d.createElement(s); cs.src = src; setTimeout(function(){fs.parentNode.insertBefore(cs,fs)}, 1); } ce(ss); })(document, 'script', 'https://sc.lfeeder.com/lftracker_v1_JMvZ8gkGwLM82pOd.js'); })(); </script>

2020 ALL RIGHTS RESERVED. VIRTA Well-being Oy