top of page

Case: Aamujoogaa Castrén & Snellman


Keväällä 2019 olemme saaneet viedä palveluitamme yhä laajemmalle asiakaskunnalle. Yksi uusista asiakkaistamme on pitkän linjan asianajotoimisto Castrén & Snellman. Aloitimme yhteistyön Castrénin kanssa maaliskuun alussa viemällä joogaa heidän toimistolleen aamun alkajaiseksi kerran viikossa. Joogatunnit suunniteltiin herätteleviksi ja energisoiviksi; sekoitus dynaamisempaa flowta ja jonkun verran avaavia, yin-jooga -tyyppisiä asanoita. Toimme harjoituksiin mukaan myös alku- ja loppurentoutukset sekä muutamia erilaisia hengitysharjoituksia, joita pystyy helposti harjoittamaan myös muualla arjessa.

Asiantuntijatyössä, jossa päivät saattavat venyä useastikin, on erittäin tärkeää järjestää hetkiä pysähtymiseen ja rauhoittumiseen. Mielen harjoitus on yhtä tärkeä osa joogaa kuin kehon liike ja tunneilla palasimmekin useasti tarkkailemaan kehon tuntemuksia, hengitystä ja ajatuksia neutraalimmin. Kehon liike myös itsessään haastaa mieltä keskittymään yhteen asiaan kerrallaan, samalla rauhoittaen ajatukset.

Kurssi oli erittäin suosittu ja saimme positiivista palautetta osallistujilta. “Voi kun jokainen aamu voisi alkaa näin” oli yksi osallistujien kommenteista. Myös puitteet joogalle olivat upeat. Joogatunnit toteutettiin toimiston ylimmässä kerroksessa, kauniissa kokoustilassa. Näkymä ikkunasta oli Helsingin kattojen ylle, Tuomiokirkon suuntaan. Aamuauringon paistaessa ikkunoista sisään oli päivän aloitus lähes taianomainen.Suuri kiitos Castren & Snellmanille yhteistyöstä, toivottavasti näemme pian uudelleen!

ความคิดเห็น


bottom of page