top of page

CASE: Aamujoogaa Boreniukselle
Asianajotoimisto Borenius on jo pidemmän aikaa tuonut aamujoogaa yrityksen väelle. On hienoa nähdä, että syvällistä asiantuntijuutta vaativassa työympäristössä panostetaan aidosti työntekijöiden hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti. Kuluvanan syksynä Borenius oli kiinnostunut kokeilemaan VIRTA Well-beingin palveluita, ja innokkaana aloitimmekin yhteistyön.Syksyn ja alkutalven perjantaiaamut aloitetaan Boreniuksen upeissa tiloissa Etelärannassa. Tilana toimii auditorio Helsingin kattojen yllä, josta aukeaa upea näkymä Tuomiokirkolle. Mikä parempi tapa aloittaa valmistautuminen viikonloppuun, kuin virtaava, energisoiva mutta rauhoittava aamujooga? Joogaamme klo 7.45-8.45 josta on hyvä siirtyä viikon viimeiseen työpäivään ja sen jälkeen viikonlopun viettoon virkein mielin. Ohjaajana toimii ihana asiantunteva opettajamme Elina Gustafsson.


Aamujooga on dynaamista kehon liikettä yhdistettynä hengitykseen. Tunnit ovat luovia ja haastavat kehon ja mielen uppoutumaan harjoitukseen. Jokaisella tunnilla voi oppia uutta itsestään, omasta kehosta ja mielestä, sekä löytää syvän rauhan ja luottamuksen. Tunnit ovat informativiisia ja tarjoaa haastetta niin aloittelijoille kun jo jooganneille. Alku ja loppu on rauhallinen, jolloin joogaaja saa tilaisuuden rauhoittaa hermostoaan ja hengittää lisää tilaa sisäelimien ja sitä kautta koko kehon ja henkilökohtaisen hyvinvoinnin tueksi.


Olemme kiitollisia alkaneesta yhteistyöstä Boreniuksen kanssa, ja toivomme, että yhteistyömme jatkuu pitkälle tulevaisuuteen!
Kiinnostaako teidän organisaatiota viikottainen tai satunnainen jooga toimistolle tuotuna? Ethän epäröi olla yhteydessä! sonja@virtawellbeing.comComments


bottom of page