top of page

Aktiivi- ja hyvinvointilomat yhteistyössä FitWorld Travelin & Tjäreborgin kanssaEnergistä maanantaita!
Uuden viikon kunniaksi haluamme esitellä tärkeän yhteistyökumppanimme seuraaville vuosille.


Matkustaminen on aina ollut meille rakkaimpia tapoja kokea elämää. Olemme molemmat asuneet vuosia ulkomailla, pyrkien töiden ja opiskeluiden lomassa nähdä ja kokea mahdollisimman paljon. Matkustaminen on mitä parhain tapa tutustua uusiin ihmisiin, paikalliseen kulttuuriin ja luontoon, avata omaa maailmankatsomustaan, nähdä asiat uudesta perspektiivistä sekä ennen kaikkea oppia uutta itsestään ja tehdä itselleen tärkeitä asioita. Itse matkustamisen lisäksi tärkeitä asioita meille elämässä on myös inspiroivat ihmiset ympärillä, luonnonläheisyys, omasta kehosta ja mielestä huolehtiminen sekä aktiivisuus.


Olemmekin vilpittömän onnellisia ja innokkaita kertoessamme, että yhdessä FitWorldTravelin ja Tjäreborgin kanssa tuomme aktiivilomat ulottuvillenne. Loka-, joulu- sekä tammikuussa 2018-19 suuntaamme niin Turkkiin, Espanjaan kuin Afrikan Gambiaan. Viemme lomailijat ainutlaatuisille aktiivilomille upeisiin luonnonläheisiin maisemiin latautumaan arjesta sekä pitämään huolta itsestään kokonaisvaltaisesti. Tavoitteemme on tarjota aktiivilomailijoille mahdollisimman paljon uutta ja yllättävää treenaamisen ja hyvinvointiin liittyen - sekä mahdollisuuden vain olla ja rentoutua. Matkat sopivat kaikille ikään tai liikunnalliseen lähtötasoon katsomatta.


Matkoihin sisältyy monipuolisia ja kokonaisvaltaisia kehon ja mielen harjoituksia, SPA-osastolla rentoutumista, terveellisiä aterioita sekä retkiä paikallisiin luonto- ja kulttuurikohteisiin. Treenit koostuvat vaihtelevista kehonpaino- ja välineharjoituksista sekä uusien lajien kokeilusta. Jooga- ja mindfulness-harjoituksissa keskitymme huoltamaan kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä. Hyvinvointiaiheisissa työpajoissa voit inspiroitua mm. oman energian johtamisesta ja keinoista boostata luovuutta arjessa. Illalla voit nauttia smoothien tai lasin viiniä, nojata taaksepäin ja nauttia auringonlaskusta hyvässä seurassa. Joka päivä sinulla on mahdollisuus lähteä nauttimaan ympäröivästä luonnosta.


Matkat ovat myynnissä nyt:


https://www.tjareborg.fi/aktiivilomat
Ethän epäröi ottaa yhteyttä jos sinulle herää kysymyksiä. Toivottavasti nähdään! 💛xx

VIRTA Well-beingin, FitWorld Travelin sekä Tjäreborgin tiimi


1. kuva: Shane Burnell

Comments


bottom of page