top of page

CASE: Afterwork-joogaa asianajotoimisto Itäinen & Ojantakanen väelle

Updated: Nov 25, 2019Olemme jälleen tänä syksynä tuoneet joogatunnit asianajotoimisto Itäinen & Ojantakanen väelle. Heidän upea toimisto sijaitsee Pohjoisesplanadilla. Joka torstai suurin neuvotteluhuone muunnetaan pienin järjestelyin tunnelmalliseksi joogasaliksi jossa joogataan Fannyn ohjaamana klo 17 alkaen. Afterwork -jooga on tarkoitettu virkistäväksi ja palauttavaksi työpäivän jälkeen. Kuvaamme sitä näin: 


VIRTA Afterwork-jooga on yhdistelmä lempeän virtaavaa flowta sekä pidempiä yin-pohjaisia asentoja. Jooga aloitetaan rentoutuksella, jonka myötä jatketaan lempeän dynaamiseen, kehon liikkuvuutta ja voimaa kehittävään sarjaan. Lopputunnista laskeudutaan yin-pohjaisiin asentoihin, jolloin mieli ja keho voivat viimeistään rauhoittua ja rentoutua.


Tuntiin kuuluu nautinnollisia selkärangan kiertoliikkeitä, puhdistavia kiertoja, lempeitä taakse- ja eteentaivutuksia sekä lantion- ja niskahartiaseudun avaamista. Sarjat ovat yksinkertaisia ja sopivat aloittelijoille. Mieli kannustetaan tietoisen läsnäolon tilaan, jolloin joogaaja pääsee irtautumaan työhön liittyvistä ajatuksista, jotta hän voi palautua loppuillan mahdollisimman optimaalisesti. Joogatunnit ovat räätälöity tukemaan istumatyön jäykistämää kehoa sekä rauhoittamaan asiantuntijatyön kuormittavaa mieltä.


Tuomme nyt toista kertaa joogakurssin Itäisen & Ojantakasen väelle ja joogat jatkuvat jouluun asti. Ryhmä on suhteellisen pieni; kertookin paljon työnantajasta, että he haluavat siitä huolimatta tarjota mahdollisuuden halukkaille viikottaiseen hyvinvointihetken. Ehkä saamme kannustettua seuraavalle kurssille enemmän heitä, jotka käyvät kiinnostuneena vilkuilemassa ennen tunnin alkua mistä on kyse. ;)  
Kiitos Itäinen & Ojantakanen, toivottavasti antoisa yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessa! コメント


bottom of page