top of page

5 tapaa kasvattaa sisäistä voimaasi


"Mikä ihmeen sisäinen voima?" Se tunne ja olotila, joka on korkeinta potentiaaliasi ja aitoa itseäsi. Se energia, joka vie sinua kohti unelmiesi arkea. Se läsnäolon ja rauhan tunne, joka vaikuttaa jokapäiväiseen elämääsi ja onnellisuuteesi. 


1. Selkeytä itsellesi ne asiat, jotka auttavat sinua tuntemaan olevasi täysin elossa. Ne harrastukset tai aktiviteetit, jotka edistävät hyvinvointiasi ja nostavat energiatasoasi. Järjestä niille aikaa joka päivä.


2. Päästä irti syyllisyydentunnosta. On hyvin yleistä ja jopa normaalia tuntea, että itsestään huolehtimiseen tai reflektoimiseen ei saisi ottaa aikaa. Aina löytyy niitä asioita joita kuuluu tehdä, joten itselle ajan järjestäminen on asia johon tulee tietoisesti panostaa. Vietä muutama minuutti kirjoittaen aiheet joista tunnet syyllisyyttä paperille ja sen jälkeen revi paperi palasiksi, tai polta se - vapauta nuo ajatukset ja tunteet.


3. Opiskele rohkeutta. Kun ymmärrämme, että negatiivisemmatkaan tunteet eivät oikeastaan olekaan uhka, pystymme hyväksymään ne ja olemaan niiden kanssa. Ne parantuvat ja kehittyvät, muuttavat muotoaan ja lopulta muuttuvat vahvuuksiksi. Kaikkein tärkeintä on myötätunto itseäsi ja noita tunteita kohtaan. Mitkä ovat ne ajatukset tai tunteet, jotka aiheuttavat sinulle pelkoa? Luota siihen, että ne tyyntyvät kun kohtaat ne.


4. Meditoi. Ota 5 minuuttia päivässä istuen mukavasti rauhallisella paikalla vain hengittäen ja vapauttaen - ylimääräisiä, raskaita ajatuksia. Meillä kaikilla on moneen kysymykseen vastaukset jo valmiina ja joskus kaikki mitä tarvitsemme, on poistaa ylimääräinen melu, jotta voimme kuulla ne.


5. Luo itsellesi voimauttava mantra tai päivittäinen vahvistus. Mantran voiman avulla voimme muuttaa tapamme ajatella ja lopulta myös tuntea. Joka aamuinen mantra tai vahvistus, joka auttaa sinua ohjautumaan hyväksymiseen ja läsnäoloon. Kokeile esimerkiksi: "Minulla on rohkeus ja voima luoda elämä ja tulevaisuus josta olen unelmoinut. Hyväksyn itseni ja tunteeni täysin."

Yorumlar


bottom of page