top of page
_Y5B2485 2.jpg

ONLINE-PALVELUT

HYVINVOINTIA MISSÄ VAIN, MILLOIN VAIN

Etätyöskentely tuo mukanaan mahdollisuuksia, mutta myös haasteita. Konkreettisen työympäristön puuttuminen hankaloittaa työhyvinvoinnista huolehtimista niin työnantajan kuin työntekijän osalta. Kotitoimistolla työskennellessä työergonomia on usein puutteellista, mikä johtaa kehon epätasapainotilojen ja jumien syntyyn. Myös mieli on kotoa työskennellessä koetuksella lukuisten ärsykkeiden johdosta, ja päivän jälkeen työasioista irtautuminen voi olla haastavaa.

Näihin haasteisiin vastataksemme olemme kehittäneet online-joogapalvelumme, jotka mahdollistavat työhyvinvoinnista huolehtimisen myös etänä. Tuomme joogan ja meditaation kotitoimistoille helposti lähestyttävässä muodossa verkon välityksellä. Kotoa käsin tehtävät harjoitukset madaltavat osallistumisen kynnystä ja samaan aikaan lisäävät yhteisöllisyyden tunnetta organisaation sisällä. Muiden palveluidemme tavoin, myös online-palvelumme ovat pitkälti räätälöitävissä tarpeidenne mukaan. 

MIKÄ SOPISI TEIDÄN ORGANISAATIOLLENNE?

LIVE-STREAM JOOGA

LIVE-STREAM jooga ohjataan suorana lähetyksenä etukäteen sovittuna ajankohtana. Lähetys tapahtuu Zoom-palvelun välityksellä, ja osallistuminen onnistuu yhden linkin painalluksella.

LIVE-STREAM joogatunnilla työntekijät osallistuvat tunnille yhtä aikaisesti, mikä korostaa yhteisöllisyyden tunnetta. Tunnin kesto on 45-60min, toiveidenne mukaan.

LIVE-STREAM joogatunnin hinta on 230 € + alv 10 % / tunti.  

NAUHOITE JOOGA

NAUHOITE jooga on etukäteen kuvattu joogatunti organisaationne työntekijöiden käytettäväksi. Nauhoitetta pääsee katsomaan itselle parhaiten sopivaan aikaan, halutessaan useampaan kertaan. 

Nauhoitteiden kesto on 45-60 min, toiveidenne mukaan. Räätälöimme myös lyhyempiä jooga- ja meditaationauhoitteita yritysten käyttöön - pyydä tarjousta.

NAUHOITE joogatunnin hinta on 390 € + alv 10 % / tunti. 

bottom of page