_Y5B2485 2.jpg

ONLINE-PALVELUT

HYVINVOINTIA MISSÄ VAIN, MILLOIN VAIN

Etätyöskentely tuo mukanaan mahdollisuuksia, mutta myös haasteita. Konkreettisen työympäristön puuttuminen hankaloittaa työhyvinvoinnista huolehtimista niin työnantajan kuin työntekijän osalta. Kotitoimistolla työskennellessä työergonomia on usein puutteellista, mikä johtaa kehon epätasapainotilojen ja jumien syntyyn. Myös mieli on kotoa työskennellessä koetuksella lukuisten ärsykkeiden johdosta, ja päivän jälkeen työasioista irtautuminen voi olla haastavaa.

Näihin haasteisiin vastataksemme olemme kehittäneet online-joogapalvelumme, jotka mahdollistavat työhyvinvoinnista huolehtimisen myös etänä. Tuomme joogan ja meditaation kotitoimistoille helposti lähestyttävässä muodossa verkon välityksellä. Kotoa käsin tehtävät harjoitukset madaltavat osallistumisen kynnystä ja samaan aikaan lisäävät yhteisöllisyyden tunnetta organisaation sisällä. Muiden palveluidemme tavoin, myös online-palvelumme ovat pitkälti räätälöitävissä tarpeidenne mukaan. 

MIKÄ SOPISI TEIDÄN ORGANISAATIOLLENNE?

LIVE-STREAM JOOGA

LIVE-STREAM jooga ohjataan suorana lähetyksenä etukäteen sovittuna ajankohtana. Lähetys tapahtuu Zoom-palvelun välityksellä, ja osallistuminen onnistuu yhden linkin painalluksella.

LIVE-STREAM joogatunnilla työntekijät osallistuvat tunnille yhtä aikaisesti, mikä korostaa yhteisöllisyyden tunnetta. Tunnin kesto on 45-60min, toiveidenne mukaan.

NAUHOITE JOOGA

NAUHOITE jooga on joogatunti organisaationne työntekijöiden käytettäväksi. Nauhoitetta pääsee katsomaan itselle parhaiten sopivaan aikaan, halutessaan useampaan kertaan. 

Nauhoitteiden kesto on toiveenne mukaan 10-60 min. Räätälöimme myös lyhyempiä jooga- ja meditaationauhoitteita yritysten käyttöön - pyydä tarjousta.

HINNAT

10 kerran live-stream joogakurssi

239€ / kerta + alv

Yksittäinen live-stream jooga 45min

459€ + alv

Nauhoitejooga/meditaatio 10-60min

 

99€ - 239€ / kerta + alv

ASIAKKAAMME

H.I.F.K

OTA YHTEYTTÄ​​​

YRITYKSET:

Sonja Hannus                               Hanna Toivakka

+358 44 303 64 84                       +358 41 536 5022

sonja@virtawellbeing.com          hanna@virtawellbeing.com

VIRTA KIDS: 

Annette Tallberg

+358 41 507 8796

annette@virtawellbeing.com

2020 ALL RIGHTS RESERVED. VIRTA Well-being Oy