top of page

VIRTA Meditaatiopaketti

Mikä olisikaan ajattelevaisempi joululahja tiimillesi kuin meditaatiopaketti? 🌟 VIRTA Meditaatiopaketti sisältää 10 pituudeltaan 5-15 min ohjattua meditaatiota. Haluatko tarjota organisaatiollesi helpon työkalun virkeämpään ja selkeämpään mieleen? Loimme matalan kynnyksen virtuaalisen Meditaatio-nauhoitepaketin (10 kpl), joka sinun on helppo ostaa ja me toimitamme paketin tiimillenne. Teemoja ovat mm:

 

AAMUMEDITAATIO

MEDITAATIO Palautumiseen

MEDITAATIO Mielen tasapainottamiseen

MEDITAATIO Hengityksen optimointiin

MEDITAATIO Suoliston hyvinvointiin

KEHOMEDITAATIO

MINDFULNESS-MEDITAATIO

ILTAMEDITAATIO

Xmas 2021.png

Anna meidän hoitaa jakelu, sinä teet vain päätöksen. Toimitamme meditaation jokaiselle sähköpostiin. Niitä voi kuunnella puhelimeltaan milloin tahansa, missä tahansa. Tarjoamme VIRTA Meditaatiopakettia nyt hintaan 8€ + alv / hlö. Yli 30:lle hengelle pyydäthän tarjouksen. Jos haluat kuunnella ilmaisen meditaation ennen päätöstä, löydät ilmaisia meditaatioita Go with the VIRTA -podcastista esim. Spotifysta. 

hinnasto

hinnasto

8€ +alv /hlö

tai 250€ + alv alle 25:lle hengelle

yli 100:lle hengelle pyydä tarjousta

"Hannalla on ihanan rauhoittava ääni. Laadukkaita suomenkielisiä meditaatioita ei ole paljon tarjolla. Omalla äidinkielellä tehtynä meditaatio on helpommin lähestyttävä ja rauhoittava. Teen iltameditaatiota lähes joka ilta ennen nukkumaanmenoa. On ihanaa päästä kunnolla irti päivästä ja mennä unille rentoutuneena."

- Asiakas, syyskuu 2021

bottom of page