top of page

ASIANTUNTIJAMME  

Olemme kehittäneet lapsille suunnatut palvelumme

yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa taataksemme lapsille mahdollisimman turvallisen ja hyödyllisen kokemuksen kanssamme.

MARTINA SALVÉN-BODIN

ASIANTUNTIJA

Martina Salvén-Bodin on valmistunut psykologiksi Helsingin Yliopistolta ja on siitä lähtien työskennellyt lasten, nuorten ja perheiden parissa sekä julkisella että yksityisellä puolella. Hän toimii myös tuntiopettajana Helsingin Yliopistolla sekä luennoi ja kouluttaa yksityisille tahoille sekä yhdistyksille.


Martinan sydäntä on lähellä kiintymyssuhde, vanhempien ja lasten välinen vuorovaikutus, sekä aikuisten ja lasten tunnesäätely ja tunteiden käsitteleminen. Stressin ja ahdistuksen käsittelemien on noussut yhä tärkeämmäksi osaksi sekä aikuisten että lasten, perheiden ja kasvatus- ja työyhteisöjen hyvinvointia. Pysähtyminen ja omien kehollisten viestien sekä tunteiden ja ajatusten tunnistaminen, kuunteleminen sekä niiden käsitteleminen on oleellinen osa niin aikuisten kuin lasten hyvinvointia.

 

Martina on myös perehtynyt mentalisaatioon: Mentalisaatiossa pyritään ottamaan huomioon avoimella mielellä ja uteliaisuudella sekä omia että toisen kokemia tunteita ja ajatuksia sekä niiden vaikutusta toisiinsa. Mentalisaation avulla voi saada uutta ymmärrystä ja näkökulmaa pulmallisiin tilanteisiin. Mentalisaatio tukee aikuisten lisäksi erityisesti vanhempia sekä muita kasvattajia ymmärtämään lasta. Kun aikuinen osaa mentalisoida se samaan aikaan tukee myös lapsen oman mentalisaation kehittymistä.

 

 

Martina on mukana tarjoamassa asiantuntemustaan ja kehittämässä VIRTA Kids -palvelukokonaisuutta.

INKA KOTSALAINEN

ASIANTUNTIJA

Inka Kotsalainen on valmistunut Jyväskylän yliopistosta kasvatustieteen maisteriksi. Hänellä on varhaiskasvatuksen- ja luokanopettajan sekä aikuisopettajan pätevyys. Valmistumisen jälkeen Inka on työskennellyt erilaisissa kasvatus- ja koulutustehtävissä, niin opettajana kuin asiantuntijanakin.

 

Inkan ammatilliset kiinnostuksenkohteet liittyvät vahvasti lasten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, tunne- ja vuorovaikutustaitoihin sekä positiiviseen pedagogiikkaan. Lasten parissa työskennellessään hän on huomannut, että lasten arki on hektistä ja tapahtumarikasta. Lapset elävät ja kasvavat maailmassa, jossa ulkoisia ärsykkeitä on valtavasti. Lasten olisikin tärkeää oppia läsnäolo- ja tietoisuustaitoja sekä oppia rauhoittumaan ja kuuntelemaan omaa itseään ja kehoaan jo varhaisesta iästä lähtien.  Muun muassa joogan ja läsnäoloharjoitusten avulla lapsi saa työkaluja läsnäolon toteuttamiseen, stressinhallintaan, keskittymiseen ja rauhoittumiseen

sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Inka on mukana tarjoamassa asiantuntemustaan ja kehittämässä VIRTA Kids -palvelukokonaisuutta.

Martina Salvén-Boden.jpg
Inka Kotsalainen.jpg
bottom of page