top of page

JANICE ANTELL

Yoga Teacher

IMG_7007.jpg

NIMI: Janice

KOTIKAUPUNKI: Helsinki

 

SYNTYMÄPÄIVÄ JA HOROSKOOPPI: Tammikuu, kauris.

ELÄMÄ ENNEN JOOGAA: Kuuluin kouluratsastuksen maajoukkueeseen.

TRAINING/ EDUCATION: 200h Iyengar based/hatha, 100h Embodied Flow, Kandidaatin tutkinto Pohjoismaiden kirjallisuudessa.


OMA HARJOITUS: Asana ja meditaatio mutta asana harjoitukseni on ollut todella hienoinen tänä kesänä. Rakastan myös mantra meditaatiota. Suosikkini on Om Tryambakam.

OPETUSTYYLISI: Olen todella rauhallinen opettaja ja tykkään pitää asanat yksinkertaisina ja lisätä aina joitan hauskaa harjoituksen päätteeksi, jotta oppilaiden mielenkiinto säilyy. 

MITKÄ ASANAT OPETAT AINA: savasana

 

LEMPIASANA: alaspäin katsova koira, josta on tullut kuin kotini. Se rauhoittaa hengitykseni sekä pidentää ja vahvistaa kehoani. Jos minulla ei ole aikaa pidemmälle harjoitukselle, teen myös tämän asanan. 

INHOKKIASANA: ennen se oli kyyhky, mutta nykyään taas pidän siitä. Tällä hetkellä inhokkini on ehkä eteentaivutus istualtaan jalat yhdessä.


KOTIKAUPUNKI: Helsinki & Ruka. Olen asunut pidemmän aikaa myös Perthissö ja Sydneyssä Australiaasa, joten ne tuntuvat myös kotikaupungeilta. 


MATKUSTUS TOIVELISTALLA: Laskettelu Whistlerissä


BUCKETLISTILLASI: Sukeltaa punaisessa meressä

KIINNOSTUKSESI JOOGAN LISÄKSI: Kaikenlainen kirjallisuus, surffaaminen, hiihtäminen, laitesukellus, koirat, pasta, supersankarielokuvat

ERITYISTALENTTISI: Unenlahjani - pystyn nukahtamaan hetkessä

LEMPIBIISIT

1) CRAZY DANCING: Any song by Beyoncé

2) YOGA: Kutsu by Kumea Sound

3) MOOD BOOSTER: California sunrise by Dirty Gold

4) EMOTION TRIGGER: Love like this by RY X

MILLAISEN JÄLJEN HALUAT JÄTTÄÄ: Olemalla ystävällinen kaikille ketkä tapaan toivon saavani myös heidät olemaan ystävällisiä muille ihmisille

MITÄ HALUAT SANOA IHMISELLE JOKA PELKÄÄ JOOGAN KOKEILEMISTA. Minua jännitti kokeilla joogaa ensimmäisen kerran! Ota kaveri mukaan - se on vähemmän jännittävää. Kysele suosituksia kaupunkisi parhaista joogatunneista ja opettajista. Voit myös kokeilla online-joogaa kotona!

bottom of page