TAPAHTUMAT MERELLISESSÄ MILJÖÖSSÄ TILAISUUDEN YHTEYDESSÄ

Tapahtumajärjestäjä HIIOHOI

 

Hiiohoissa rakkaus mereen ja saaristoon yhdistyy vankkaan kokemukseen yritystapahtumien järjestämisestä. Hiiohoi luo mieleenpainuvia elämyksiä upeissa saaristokohteissa. Puhtaan luonnon, yhteisten kokemusten ja aitojen makujen äärellä tapahtuvat kohtaamiset tarjoavat mahdollisuuden päästää hetkeksi irti arjesta ja keskittyä olennaiseen. Tyylillä toteutettu tapahtuma auttaa yritystänne luomaan entistä syvemmän siteen avainhenkilöihinne ja asiakkaisiinne.

 

Hiiohoi on palveluksessanne tapahtuman suunnittelusta lähtien, joten omat resurssinne vapautuvat ydinliiketoimintaanne – ja teille jää aikaa myös tapahtumasta nauttimiseen. Lahjakkaista, asialleen omistautuneista ihmisistä ja yrityksistä koostuvan verkostomme avulla luomme ikimuistoisen tapahtuman juuri teidän toiveidenne mukaan.

Hiiohoi tarjoaa tapahtumasuunnittelua ja -tuotantoa läpi vuoden: merellisten tapahtumien kausi jatkuu toukokuusta jouluun, ja talveksi tuomme osaamisemme maan kamaralle.

Lue lisää Hiiohoista täältä.

Yhteistyössä Hiiohoin ja VIRTA Well-being tuo organisaationne virkistystilaisuudet uudelle ulottuvuudelle. Voitte aloittaa päivänne hengähdyshetki-meditaatiolla raikkaassa saaristoilmassa, sisällyttämällä tietoisen läsnäoloharjoituksen luontokävelyyn, tai osallistumalla hyvinvointiaiheiseen workshopiin virallisen osuuden tueksi. Entä miltä kuulostaa rentouttava joogatunti auringon paisteen alla tai tunnelmallisessa  majakassa?

Nyt yritykselläsi on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea jooga ja meditaatio osana inspiroivaa luontoa ja elämyksellistä tilaisuuttanne. Alla vaihtoehtoja VIRTA Well-being x Hiiohoi - palveluille. 

VIRTA x Hiiohoi Meditaatio, HERRÖ


Meditaation sisällyttäminen yrityksesi virkistyspäivään on mitä parhain silta rauhoittumisen ja rentoutuneisuuden äärelle. Meditaatio on voimakas työkalu tietoisen läsnäolon kasvat-tamiseksi, joka puolestaan voi hetkessä mm. vahvistaa yhteishenkeä ja parantaa mielialaa.

Asetu meren äärelle nauttimaan luonnon upeudesta täysin aistein. VIRTA Well-beingin osaavat joogaohjaajat johdattelevat mielesi tähän hetkeen - rentoutuminen voi alkaa. Valmiste-lemme juuri teidän tapahtumaanne sopivan meditaatiohetken, hyödyntäen merellisen ympä- ristön tarjoamia upeita puitteita.    

VIRTA x Hiiohoi Meditaatio, RUUSUNIEMI

 

Meditaation sisällyttäminen yrityksesi strategia- tai virkistyspäivään on mitä parhain silta rauhoittumisen ja rentoutuneisuuden äärelle. Meditaatio on voimakas työkalu tietoisen läsnäolon edistämiseksi, joka puolestaan voi hetkessä vahvistaa yhteishenkeä, sekä avata ihmismieltä luovan ajattelun ja keskittymisen tilaan. Ruusuniemi tarjoaa upeat puitteet ohjatulle meditaatiolle - tilaisuutenne luonne huomioiden sisällytämme meditaatioon mielellään avaavia ja rauhallisia joogaliikkeitä sekä reflektointi-harjoituksia. Halutessanne voimme viedä harjoi-tuksen myös luonnon helmaan.

VIRTA x Hiiohoi Jooga, RUUSUNIEMI

Jooga ravitsee kehoa, mieltä ja sydäntä. VIRTA Hengähdyshetkiä tai Flow -jooga on juuri teidän tilaisuuteen räätälöity joogatunti jonka myötä ihmiset pääsevät kokemaan joogan loputtomia hyötyjä. Ruusuniemi tarjoaa upeat merelliset puitteet lempeään joogaan. Rauhoittuminen voi alkaa. Mieli ja keho saa uutta virtaa. Sisällytämme jokaiseen joogaan ohjatun rentoutushetken.

hiiohoi2
hiiohoi5
hiiohoi1
hiiohoi4
hiiohoi6
hiiohoi7
hiiohoi8
hiiohoi3