top of page

HANNA TOIVAKKA & SONJA HANNUS

PYSÄHTYMINEN STRESSINHALLINNAN KEINONA

Hanna Toivakka ja Sonja Hannus ovat VIRTA Well-beingin perustajat. Hanna ja Sonja ovat jooga- ja meditaatio-ohjaajia sekä vuosien kokemuksella konsultoivat organisaatioita kehittämään kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioivaa kulttuuria. VIRTA Well-being on ollut mukana kehittämässä lähes 50 erikokoisen organisaation henkilöstön hyvinvointia. Hanna ja Sonja luennoivat stressinhallintaan ja palautumiseen liittyvistä teemoista. 

PYSÄHTYMINEN STRESSINHALLINNAN KEINONA

       

​Nykymaailmassa on vaikea välttyä stressiltä, tiedostaen tai tiedostamattaan. Kun stressiä ei säännöllisesti pureta niin kehon kuin mielen tasolla, se kroonistuu. Tämä johtaa niin henkisen kuin fyysisen terveydentilan järkkymiseen ja erilaisiin oireisiin. Haluamme tarjota jokaiselle helposti lähestyttäviä keinoja stressinhallintaan. Luento sisältää mm. seuraavia teemoja:

- Omien rajojen tunnistaminen ja vetäminen

- Kehon viisaus ja sen viestien kuuntelu 

- Hengitys oman stressitason mittarina

- Omien ajatusten tarkkailu, haitallisista ajatus- ja           uskomusmalleista irtipäästäminen

- Mielen rauhoittaminen ja harjoittaminen

TUNNISTA OMAT RAJASI

OPI KUUNTELEMAAN KEHOASI

RAUHOITA MIELESI

virta11.jpg

Luennolla myös syvennytään hengityksen maailmaan sekä tutustutaan erilaisten hengitysharjoitusten mukanaan tuomaan vaikutukseen ja voimaan. Miten hengitys vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja miten sitä kehittämällä voimme vaikuttaa elämänlaatuumme jokapäiväisessä arjessa? Saat mukaan hengitykseen liittyviä vinkkejä, joita voit helposti soveltaa esimerkiksi stressin lievitykseen ja unen laadun parantamiseen.

"Tästä sai erittäin hyviä käytännönläheisiä vinkkejä stressin hallintaan työpaikalla."

"Tilaisuus oli kaiken kaikkiaan ihan mahtava ja hyvin järjestetty. Sainkin usealta henkilöstön jäseneltä kuulla positiivista palautetta luennosta sekä joogasta, molemmista pidettiin hyvin paljon."

Luento räätälöidään aina organisaatioonne sopivaksi ja toivottujen teemojen ympärille. Sisällytämme luentoon käytännön harjoituksia jotta jokainen saa käytännön työkaluja kotiin vietäväksi. Olethan yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus.

bottom of page